Landgoed

De Biestheuvel
 • afbeelding

Meer info (PDF downloads)

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.

MEER INFO & PRIJZEN

Vind snel een geschikte accommodatie voor uw familie, (vrienden)groep of vereniging

NU ZOEKEN
 
 
Feestavond 25 Euro

kerst in brabant

Landgoed de Biestheuvel heeft meerdere vijfsterren groepsaccommodaties voor grote en kleine groepen in de Kempen in  Brabant, een streek in het Zuidoosten van Nederland. De regio strekt zich uit van Eindhoven, Tilburg tot over de Belgische grens. De Belgische en de Nederlandse Kempen bieden naast de historie, ook veel prachtige natuurgebieden en Bourgondische charme.

De 9 groepsverblijven zijn gelegen op het unieke Landgoed achter de Hoeve en bieden plaats aan 12 tot 43 mensen, met een totale capaciteit van 245 personen en deze vakantiehuizen zijn zowel gezamenlijk als afzonderlijk te huur. Ideaal voor een familieweekend, weekendje weg, of uitje.

Wij bieden u uitgebreide maaltijdverzorging, op basis van zelfwerkzaamheid in uw eigen accommodatie. Lekker èn gemakkelijk! U ontvangt, afhankelijk van het arrangement, elke dag een ontbijt, lunch en 3-gangen-diner in uw accommodatie. Daarnaast kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie en thee. Indien u kiest voor zelfverzorging, maken wij het u graag gemakkelijk. Mocht u het leuk vinden een bijzondere invulling te geven aan uw middag of avond met bijvoorbeeld een wijnproeverij of hapjesbuffet dan horen we het graag.

In de Kempen zijn leuke winkeltjes, kindvriendelijke adresjes, antiek- en brocante markten en sfeervolle terrasjes. In de directe omgeving kunt u zwemmen, fietsen en golfen. U kunt natuurlijk ook genieten van de rust op Landgoed de Biestheuvel. Of een partijtje ‘Jeu de boules’ of tennis spelen op onze banen. Voor de kinderen hebben we een sportveld, een heerlijke speeltuin met glijbaan, klimrekken en zelfs een airtrampoline.

Outdoor

Als u op zoek bent naar iets meer uitdaging hebben wij op eigen terrein genoeg te bieden. Op het outdoor-terrein vindt u onder andere survival- en klimparcoursen, teamopdrachten, een circuit voor quads en een paintball-area! Deze activiteiten worden begeleid door ervaren instructeurs. Verder organiseren wij creatieve activiteiten zoals workshops parfum maken, drummen en schilderen.

Tenslotte kunnen wij excursies voor u organiseren en beschikken wij over een (rolstoelgeschikte) Amerikaanse schoolbus en huifwagen waarmee we onze gasten kunnen vervoeren.

• privacy biedende tuin

• eigen speelveld

• eigen bar

• landelijke ligging

• ontspanningsmogelijkheden

• outdooractiviteiten
 

Kerst in Brabant

Kerstvakantie, kerstballen, kerstbomen, sneeuw: de kerstvakantie is de meest bijzondere tijd van het jaar! Geniet in Brabant van deze gezellige tijd en trek erop uit met uw familie, vrienden of partner naar een accommodatie op Landgoed de Biestheuvel in de kerstvakantie.

Decemberarrangement en kerstarrangement

Even gezellig en ontspannen er tussen uit rond de kerst? De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent gezelligheid, lekker eten en cadeautjes uitpakken. In december en met de kerstdagen kunt u bij Landgoed de Biestheuvel geheel verzorgd overnachten. Hiervoor hebben wij een speciaal driedaags decemberarrangement en kerstarrangement vanaf €195,- per persoon. Voor meer informatie over het menu, tijden en prijzen kijk rechtsboven in de PDF.

De 9 groepsverblijven zijn gelegen op het unieke Landgoed achter de Hoeve en bieden plaats aan 12 tot 43 mensen, met een totale capaciteit van 245 personen en deze vakantiehuizen zijn zowel gezamenlijk als afzonderlijk te huur. Ideaal voor een familieweekend, weekendje weg of uitje. Mocht u het leuk vinden een bijzondere invulling te geven aan uw middag of avond met bijvoorbeeld een wijnproeverij, hapjesbuffet of een leuke activiteit dan horen we het graag.

Kijk hier meer informatie over een verblijf in een van de groepsaccommodaties.

Kerstbrunch of kerstdiner

Om de gezellige en knusse dagen rond de kerst af te sluiten op een warme manier, is een kerstbrunch of kerstdiner met de familie, vrienden en collega's een mooie gelegenheid. Zo kunt u rond de kerstdagen samen terugblikken op het afgelopen jaar onder het genot van een hapje en drankje.

U kunt kiezen tussen een kerstbrunch of een kerstdiner. Voor meer informatie over het menu, tijden en prijzen kijk rechtsboven in de PDF.

Outdoor

Als u op zoek bent naar iets meer uitdaging hebben wij op eigen terrein genoeg te bieden. Op het outdoorterrein vindt u onder andere survival- en klimparcoursen, teamopdrachten, een circuit voor quads en een paintball-area! Deze activiteiten worden begeleid door ervaren instructeurs. Verder organiseren wij creatieve activiteiten zoals workshops parfum maken, drummen en schilderen.

Tenslotte kunnen wij excursies voor u organiseren en beschikken wij over een (rolstoelgeschikte) Amerikaanse schoolbus en huifwagen waarmee we onze gasten kunnen vervoeren.

 • Privacy biedende tuin
 • eigen speelveld
 • eigen bar
 • landelijke ligging
 • ontspanningsmogelijkheden
 • outdooractiviteiten

We bieden u de mogelijkheid de accommodatie met maximaal 6 slaapplaasten uit te breiden. Landgoed de Biestheuvel beschikt over een unieke, pipowagen voorzien van 4 stapelbedden. De pipowagen kan geplaatst worden nabij de accommodatie. Voor meer informatie en de voorwaarden neem contact op met info@biestheuvel.nl of bel 0497-591257 voor persoonlijk contact.

Voor meer informatie neem contact op via het contactformulier of vraag om een vrijblijvende offerte !

Uw familieuitje in Brabant op Landgoed de Biestheuvel
 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
 • ASML
 • Brandweer
 • DE
 • Politie
 • PostNL
 • Praxis