• Teamopdrachten Hoogte bij Landgoed de Biestheuvel
  • Teamopdrachten Hoogte bij Landgoed de Biestheuvel
  • Teamopdrachten Hoogte bij Landgoed de Biestheuvel

Teamopdrachten Hoogte

Teamopdrachten Hoogte

Bent u op zoek naar de juiste teambuilding activiteit, maar ook voldoende spanning? Kijk dan naar de Teamopdrachten Hoogte! Bij deze activiteit staat namelijk vertrouwen samenwerking centraal, maar wordt u ook uitgedaagd om de hoogte in te gaan.

Zelf leren zekeren

Voordat u de hoogte in kunt, zijn er natuurlijk een aantal voorbereidingen nodig om dit veilig te laten gebeuren. Zo krijgt u allemaal een veiligheidsgordel aan en worden de veiligheidsregels uitgelegd. Daarna leer de gehele groep van een ervaren instructeur zekeren. Dit betekent dat u als groep de klimmer zelf ‘vast houd’ via een touw. Natuurlijk gebeurd dit alleen onder toeziend oog van een instructeur, maar volledig vertrouwen in de collega’s of familie is hierbij wel geboden. Heeft u geen ervaring met klimmen of zekeren, geen probleem, wij leren u alles!

Wandklimmen en kratstapelen

Bij het wandklimmen gaat u als klimmer zo hoog als u zelf wenst. U klimt samen met iemand naar boven, dus u kunt elkaar daarin coachen. Beneden staan de zekeraars die zorgen dat dit veilig gebeurd. Bij het kratstapelen komt er nog een extra samenwerkingselement kijken, namelijk het aangeven/gooien van de kratjes. Als klimmer kunt u namelijk al snel niet meer bij de stapel kratten op de grond. De groep beneden zal dan dus de kratten aan moeten geven of gooien als u wat hoger bent. Als klimmer kunt u ook bij het kratstapelen zelf aangeven hoe hoog u wenst te gaan.

Interesse?

Kan uw team wel wat vertrouwen en samenwerking gebruiken? Informeer dan voor meer informatie over deze activiteit! Past deze activiteit toch niet helemaal? Dan zijn er nog ruim 30 andere activiteiten en workshops die wellicht beter aansluiten bij de groep.

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel