• ATB arrangement Landgoed de Biestheuvel
  • ATB arrangement Landgoed de Biestheuvel
  • ATB arrangement Landgoed de Biestheuvel

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.
Kijk hier voor onze vacatures

ATB arrangement

ATB arrangement op Landgoed de Biestheuvel

Bent u gek op fietsen en specifiek mountainbiken? In het hart van de Brabantse Kempen liggen 4 ATB routes die eventueel aansluitend te rijden zijn. De totale afstand bedraagt ongeveer 126 kilometer. Combineer deze mooie routes met een verblijf op Landgoed de Biestheuvel, zodat u na uw fietstocht heerlijk kunt ontspannen.

Overnachting

Op Landgoed de Biestheuvel zijn 9 groepsaccommodaties van verschillende groottes. Zo kunt u al terecht met een groepje van ongeveer 15 personen, maar ook een groep van 43 personen is geen enkel probleem. Samen bieden de accommodaties capaciteit voor 245 personen. Alle accommodaties hebben een eigen omheinde tuin waar u de fiets kunt stallen en een grote parkeerplaats voor de deur. U kunt dus met de fiets achterop naar het landgoed komen om vervolgens hier verschillende leuke routes af te leggen.

Komt u slaapplaatsen te kort? Geen probleem. U kunt één of twee extra gastenkamers reserveren.

Maaltijdservice

In de accommodaties bent u vrij om zelf te koken, maar wellicht heeft u hier na uw ATB tocht geen zin meer in. Kies dan voor onze uitgebreide maaltijdservice! U kunt het arrangement kiezen voor de gehele periode van uw verblijf, maar ook één of enkele gerechten zijn een optie. Onder het kopje ‘meer info (PDF downloads)’ vindt u alle informatie van de maaltijdservice en de inhoud van de diverse gerechten.

Activiteiten

Er zijn veel mooie ATB routes in de directe omgeving van het landgoed. Een van deze routes, de Palsroute (39 kilometer) ligt ten zuiden van Bladel en ten westen van Eersel (nabij Eindhoven) en loopt door verschillende bosgebieden waaronder de Cartierheide en Hapertse Heide. De routes zijn gemarkeerd met houten palen met in kleur het internationale MTB-teken (driehoek met daaronder 2 rondjes). Er zijn meerdere startlocaties. Via deze site vindt u compleet overzicht van allerlei routes in de omgeving.

Bent u het fietsen even beu, maar wilt u toch graag nog actief bezig zijn? Kijk dan eens naar onze eigen Outdoor activiteiten. Deze vinden allemaal plaats op het landgoed en variëren van fysiek intensief tot vooral mentaal uitdagend. We adviseren u graag voor de meest passende invulling!

Meer informatie

Reserveer nu uw ATB arrangement bij Landgoed de Biestheuvel! Natuurlijk ontvangen wij u graag voor een geheel vrijblijvende rondleiding op ons Landgoed. U kunt ook meteen contact met ons opnemen via telefoonnummer (0497) 59 12 57.

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel