• Slot in de Escape Room Brabant van Landgoed de Biestheuvel
  • Biestheuvel

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.
Kijk hier voor onze vacatures

Indoor bedrijfsuitje

Wij bieden verschillende indoor activiteiten aan voor uw bedrijfsuitje in de winter.

Op zoek naar leuke indoor activiteiten voor uw bedrijfsuitje in de regio Eindhoven – Tilburg? Er zijn diverse indoor bedrijfsuitjes die Landgoed de Biestheuvel aanbiedt. Ideaal voor teambuilding en bedrijfsuitjes in het najaars- en winterseizoen!

Indoor activiteiten

De volgende indoor bedrijfsuitjes worden bij Landgoed de Biestheuvel aangeboden:

Escape House
Een escape room is een spel waarbij je samen met je team fysiek in een kamer wordt opgesloten. Het doel is om zo snel mogelijk uit de kamer te ontsnappen. Dit doe je door te puzzelen, rekenen, samenwerken en out-of-the box te denken. Op Landgoed de Biestheuvel hebben we geen room maar een heus house. De real life game “Jagersch Huys” heeft niet als doel het ontsnappen uit het huis maar het oplossen van een mysterie. Je krijgt een uur de tijd om een meeslepend verhaal te ontrafelen door te puzzelen, rekenen, samenwerken en out-of-the-box denken.

Teamopdrachten
Teamopdrachten is een activiteit die zowel binnen als buiten mogelijk is. De activiteit is erop gericht elkaars sterke punten te ontdekken middels diverse samenwerkingsspellen. Is er een speciaal doel tijdens de dag, dan denken we graag mee voor de meest passende spellen. Teamopdrachten duurt een uur, maar kan eventueel naar wens worden verlengd. In dit uur worden er gemiddeld 3 spellen gespeeld. Gaat de samenwerking goed? Dan wordt er nog een spel toegevoegd. Mocht er meer tijd nodig zijn voor een spel dan kan het ook zijn dat er minder spellen worden gespeeld.

Catering

Na inspanning is het goed om te ontspannen met een hapje en een drankje. Om de inwendige mens te versterken. Om uw energie een boost te geven. Of gewoon omdat het gezellig is om samen te eten en het glas te heffen. Als u een indoor bedrijfsuitje boekt op Landgoed de Biestheuvel zorgt onze keukenbrigade voor een smakelijk intermezzo. Van een kop soep met broodjes tot een buffet. En van Brabantse lunch tot een heerlijk hapjes arrangement. Onze menukaart biedt een grote variatie aan mogelijkheden voor elk budget.

Bekijk de video voor een impressie van onze catering.

Interesse of meer informatie?

Voor meer informatie over het arrangement indoor bedrijfsuitje kunt u direct persoonlijk contact met ons opnemen via telefoonnummer (0497) 59 12 57 of live contact opnemen met de chat rechtsonder op de pagina.

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel