• Slot in de Escape Room Brabant van Landgoed de Biestheuvel
  • Indoor activiteit krat stapelen bij Landgoed de Biestheuvel
  • Biestheuvel

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.

MEER INFO & PRIJZEN

Vind snel een geschikte accommodatie voor uw familie, (vrienden)groep of vereniging

NU ZOEKEN
Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

Indoor bedrijfsuitje

Wij bieden verschillende indoor activiteiten aan voor uw bedrijfsuitje in de winter.

Op zoek naar leuke indoor activiteiten voor uw bedrijfsuitje in de regio Eindhoven – Tilburg? Er zijn diverse indoor bedrijfsuitjes die Landgoed de Biestheuvel aanbiedt. Ideaal voor teambuilding en bedrijfsuitjes in het najaars- en winterseizoen!

Kijk hier voor meer informatie over activiteiten tijdens corona en de COVID-19 protocollen van Landgoed de Biestheuvel.

Indoor activiteiten

De volgende indoor bedrijfsuitjes worden bij Landgoed de Biestheuvel aangeboden:

Escape House
Een escape room is een spel waarbij je samen met je team fysiek in een kamer wordt opgesloten. Het doel is om zo snel mogelijk uit de kamer te ontsnappen. Dit doe je door te puzzelen, rekenen, samenwerken en out-of-the box te denken. Op Landgoed de Biestheuvel hebben we geen room maar een heus house. De real life game “Jagersch Huys” heeft niet als doel het ontsnappen uit het huis maar het oplossen van een mysterie. Je krijgt een uur de tijd om een meeslepend verhaal te ontrafelen door te puzzelen, rekenen, samenwerken en out-of-the-box denken.

Krat stapelen
Krat stapelen is een echte teamactiviteit op hoogte. Zowel de klimmer als de overige deelnemers zijn van groot belang. Wie heeft de beste balans en lef om zo hoog mogelijk op een stapel kratten te klimmen die elk moment om kan vallen? Teamwork is bij deze indoor activiteit belangrijk. Als u voor uw bedrijfsuitje een activiteit op hoogte zoekt waaraan bijna iedereen kan deelnemen dan is krat stapelen een ideale activiteit. Er zijn niet alleen deelnemers nodig die op de hoge stapel kratten staan maar er zijn ook mensen nodig die de kratten aangooien en die de stapel in balans houden. Deze indoor activiteit wordt in één van onze zalen aangeboden.

Catering

Na inspanning is het goed om te ontspannen met een hapje en een drankje. Om de inwendige mens te versterken. Om uw energie een boost te geven. Of gewoon omdat het gezellig is om samen te eten en het glas te heffen. Als u een indoor bedrijfsuitje boekt op Landgoed de Biestheuvel zorgt onze keukenbrigade voor een smakelijk intermezzo. Van een kop soep met broodjes tot een buffet. En van Brabantse lunch tot een heerlijk hapjes arrangement. Onze menukaart biedt een grote variatie aan mogelijkheden voor elk budget.

Bekijk de video voor een impressie van onze catering.

Interesse of meer informatie?

Voor meer informatie over het arrangement indoor bedrijfsuitje kunt u direct persoonlijk contact met ons opnemen via telefoonnummer (0497) 59 12 57 of live contact opnemen met de chat rechtsonder op de pagina.

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant biestheuvel Go-tan
  • Klant brandweer Biestheuvel