• Krat stapelen op Landgoed de Biestheuvel
  • Paintball bij Landgoed de Biestheuvel
  • Paintball bij Landgoed de Biestheuvel

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.

MEER INFO & PRIJZEN

Vind snel een geschikte accommodatie voor uw familie, (vrienden)groep of vereniging

NU ZOEKEN

Jackass

Jackass outdoor arrangement

Jackass is het outdoor arrangement van de Biestheuvel dat bedoeld is voor de echt ruige mannen of stoere meiden. Jullie kennen vast wel de serie Jackass, waarin de meest absurde stunts voorkomen. Met het Jackass arrangement vol uitdagende outdoor activiteiten beleef je zelf spanning en sensatie, maar dan wel op een veilige manier. Laat zien wat je kunt! Daag je collega’s uit tijdens een bedrijfsuitje of strijd tegen je vrienden als vrijgezellenfeest!

 

Arrangement met outdoor activiteiten

Dit uitgebreide, uitdagende arrangement duurt maar liefst 4,5 uur. In die tijd spelen jullie diverse outdoor activiteiten en spellen. Begin de dag met een kopje koffie of thee om warm te worden. Dan aan de slag en er tegen aan. Een ervaren instructeur geeft uitleg en zorgt voor de veiligheid. Tijdens de pauze kunnen jullie even bijkomen met een glas bier, wijn of fris en wat bittergarnituur. Het arrangement bestaat uit deze outdoor activiteiten:

  • Powerturn
  • Paintball (met 200 ballen)
  • Krat stapelen

 

Sluit een bijzondere dag af met een gezamenlijke maaltijd

Na al die spanning en actie hebben jullie vast honger. Het arrangement kan uitgebreid worden met een smakelijke lunch en/of diner. Ook een barbecue behoort tot de mogelijkheden. Wij verzorgen alle maaltijden uit eigen keuken, afgestemd op jullie wensen. Na alle inspanning kunnen jullie heerlijk samen ontspannen, napraten en genieten van lekker eten.

 

Bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag

Met dit outdoor arrangement wordt jullie bedrijfsuitstapje, vrijgezellenfeest of familiedag spannend en spectaculair. Echt iets voor waaghalzen en avonturiers. Toch iets te heftig voor jouw gezelschap? Landgoed de Biestheuvel biedt diverse arrangementen aan. Kijk eens bij de andere outdoor arrangementen, zoals The Hunger Games, Mount Meru of Tour de boer. Ook zijn er diverse indoor activiteiten en creatieve workshops. Er is dus voor iedereen wel een leuke dag te plannen. Kijk voor meer informatie op onze website.

 

Jackass outdoor arrangement reserveren

Wil jij ook zo’n dag vol plezier en actie beleven samen met je collega’s, vrienden of familie? Jackass of een van onze andere arrangementen reserveer je direct via onze site.  Op de site vind je tevens meer informatie en een overzicht van alle faciliteiten van Landgoed de Biestheuvel. Heb je nog vragen of wil je meer informatie, aarzel niet een neem even contact met ons op.

 

 

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant biestheuvel Go-tan
  • Klant brandweer Biestheuvel