• Touwbaan survival op Landgoed de Biestheuvel
  • Klimmen op Landgoed de Biestheuvel
  • Low ropes op Landgoed de Biestheuvel

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.

MEER INFO & PRIJZEN

Vind snel een geschikte accommodatie voor uw familie, (vrienden)groep of vereniging

NU ZOEKEN

Mount Meru

Op zoek naar een leuk outdoor arrangement voor jouw bedrijfsuitje?

Landgoed de Biestheuvel in Brabant is de ideale locatie voor een geslaagd bedrijfsuitstapje! We bieden diverse arrangement met uitdagende outdoor activiteiten. Bij de Biestheuvel vind je alles wat je nodig hebt om jouw personeelsuitje te laten slagen. Onze arrangementen worden tot in de puntjes verzorgd. Beleef een onvergetelijke dag samen met je collega’s!

 

Mount Meru outdoor arrangement

Mount Meru is één van de arrangementen die we aanbieden. Het 2,5 uur durende programma is gevuld met leuke outdoor activiteiten. Bij binnenkomst worden jullie ontvangen met een kopje koffie of thee. Dan is het tijd om aan de slag te gaan. Tussendoor kunnen jullie even pauzeren met een glaasje fris, bier of wijn en bittergarnituur.

Het Mount Meru arrangement bestaat uit de volgende outdoor activiteiten:

  • Buksschieten
  • Tonnenbrug
  • Lowropes
  • Wandklimmen

 

Kies je toch liever andere activiteiten? Kijk dan eens bij onze andere arrangementen, zoals The Shooter, Jackass, Tour de Boer of The Hunger Games. Zo is er altijd een arrangement dat bij je gezelschap en jullie wensen en verwachtingen past.

Bij de Biestheuvel is het mogelijk om het arrangement uit te breiden. Wij verzorgen onze catering zelf. Geniet na alle inspanning van een smakelijke lunch of barbecue.  Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Teambuilding

Outdoor activiteiten zijn niet alleen leuk om samen te doen, maar zorgen ook voor teambuilding. Een beetje competitie en dan weer samenwerken om resultaat te bereiken. Deze dag beleef je samen en dat vergroot het gevoel van saamhorigheid. Een bedrijfsuitje wordt een leuke herinnering, waar collega’s met plezier aan terug denken. Een teamuitstapje wordt hierdoor niet alleen gezellig, maar tevens nuttig. Je vergroot meteen de motivatie en onderlinge betrokkenheid.

 

Outdoor arrangementen voor alle gelegenheden

Behalve voor personeelsuitjes of bedrijfsfeestjes zijn onze arrangementen met diverse outdoor activiteiten ook geschikt voor andere gelegenheden, zoals het vieren van een vrijgezellenfeest of een familiedag. Alle gezelschappen kunnen bij ons terecht. Onder begeleiding van een ervaren instructeur zijn jullie samen lekker actief bezig.

 

Laat de Biesheuvel jouw bedrijfsuitstapje verzorgen

Het Mount Meru outdoor arrangement reserveer je eenvoudig via onze de mail. Of kies je toch liever één van onze andere avontuurlijke programma’s? Op de site vind je meer informatie over onze arrangementen en faciliteiten. Heb je nog vragen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

 

 

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant biestheuvel Go-tan
  • Klant brandweer Biestheuvel