• Kratstapelen bij Landgoed de Biestheuvel
  • Low Ropes parcours bij Landgoed de Biestheuvel
  • Klimwand op Landgoed de Biestheuvel

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.
Kijk hier voor onze vacatures

Mount Meru

Op zoek naar een leuk outdoor arrangement voor uw uitje?

Landgoed de Biestheuvel in Brabant is de ideale locatie voor een geslaagd uitje, of dit nu met een bedrijf is, of met de familie, er is altijd een passende activiteit te vinden. We bieden diverse arrangement met uitdagende outdoor activiteiten. Op het landgoed vindt u alles wat u nodig heeft om uw personeelsuitje te laten slagen. Onze arrangementen worden tot in de puntjes verzorgd. Beleef een onvergetelijke dag samen met uw collega’s, bijvoorbeeld tijdens Mount Meru.

Mount Meru outdoor arrangement

Mount Meru is één van de arrangementen die we aanbieden. Hoogtevrees? Hopelijk niet! Net als in de Himalaya, testen we jullie vaardigheden op verschillende hoogtes in een divers programma. Het 3 uur durende programma is gevuld met leuke outdoor activiteiten. Bij binnenkomst worden jullie ontvangen met een kopje koffie of thee. Dan is het tijd om aan de slag te gaan. Tussendoor kunnen jullie even pauzeren met een glaasje fris, bier of wijn en bittergarnituur.

Het Mount Meru arrangement bestaat uit de volgende outdoor activiteiten:

  • Oversteek over water & Low Ropes parcours
  • Kratstapelen
  • Wandklimmen

Kiest u toch liever andere activiteiten? Kijk dan eens bij onze andere arrangementen, zoals Shooter, Tour de Boer of The Hunger Games. Zo is er altijd een arrangement dat bij uw gezelschap, wensen en verwachtingen past.

Bij Landgoed de Biestheuvel is het ook mogelijk om het arrangement uit te breiden. Wij verzorgen al onze catering zelf! Geniet bijvoorbeeld na alle inspanning van een smakelijke lunch of barbecue.  Vraag ons naar de mogelijkheden

 

Teambuilding

Outdoor activiteiten zijn niet alleen leuk om samen te doen, maar zorgen ook voor teambuilding. Een beetje competitie en dan weer samenwerken om resultaat te bereiken. Deze dag beleeft u samen en dat vergroot het gevoel van saamhorigheid. Een bedrijfsuitje wordt een leuke herinnering, waar collega’s met plezier aan terug denken. Een teamuitstapje wordt hierdoor niet alleen gezellig, maar tevens nuttig. U vergroot meteen de motivatie én onderlinge betrokkenheid.

 

Outdoor arrangementen voor alle gelegenheden

Behalve voor personeelsuitjes of bedrijfsfeestjes zijn onze arrangementen met diverse outdoor activiteiten ook geschikt voor andere gelegenheden, zoals het vieren van een vrijgezellenfeest of een familiedag. Alle gezelschappen kunnen bij ons terecht. Onder begeleiding van een ervaren instructeur zijn jullie samen lekker actief bezig.

 

Laat de Biesheuvel jouw bedrijfsuitstapje verzorgen

Het Mount Meru outdoor arrangement reserveert u eenvoudig via onze de mail. Kiest u toch liever één van onze andere avontuurlijke programma’s? Op de site vindt u alle informatie over onze arrangementen en faciliteiten. Heeft u nog vragen dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

 

 

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel