• Hoeve Landgoed de Biestheuvel
  • Borrel bij Landgoed de Biestheuvel
  • Borrel met de collega's op Landgoed de Biestheuvel

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.

MEER INFO & PRIJZEN

Vind snel een geschikte accommodatie voor uw familie, (vrienden)groep of vereniging

NU ZOEKEN
Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

Nieuwjaarsborrel organiseren?

Nieuwjaarsborrel organiseren?

Bent u op zoek naar een locatie voor een nieuwjaarsborrel in omgeving van Veldhoven/Eindhoven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Landgoed de Biestheuvel is de perfecte locatie voor een nieuwjaarsreceptie in omgeving Veldhoven – Eindhoven. Gelegen op het landgoed in Hoogeloon is dit de ultieme locatie voor nieuwjaarsborrels en recepties. Wij kunnen u altijd een passend arrangement aanbieden, of u nu met een kleine of een grote groep uw nieuwjaarsborrel gaat vieren.

Wij zijn de BOB

Bij veel bedrijven wordt zo vlak voor of na de feestdagen een borrel gegeven. Vaak gebeurt dit aan het eind van de werkdag waardoor de mensen met eigen vervoer zijn. Houdt de borrel gezellig maar verlies niet uit het oog dat men weer naar huis moet.

Wij beschikken over een Amerikaanse Schoolbus waarmee we iedereen veilig thuis kunnen brengen.

Meer weten over de organisatie van de nieuwjaarsborrel ?

Wij bieden vele mogelijkheden voor de organisatie van de nieuwjaarsborrel . Wilt u meer weten of wilt u samen met ons invulling geven aan de organisatie van de borrel? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons. Onze medewerkers staan u graag te woord en verwelkomen u op onze locatie voor een rondleiding en aanvullende informatie over de mogelijkheden.

Nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsreceptie

Wij staan bekend als feestlocatie voor bedrijfsfeesten, familiefeesten en trouwfeesten. U kunt echter ook terecht voor een bedrijfsborrel én nieuwjaarsreceptie. Rondom de feestdagen zijn wij geopend om u en uw collega’s te voorzien van een heerlijk drankje en hapje in onze sfeervolle zalen. Er is ruimte voor groepen tot 750 personen.

Persoonlijke en gastvrije service

Wij zorgen niet alleen voor een unieke locatie en een hoogwaardige kwaliteit. U kunt bij ons ook rekenen op een persoonlijke en gastvrije service. Wij adviseren u graag over de invulling van uw nieuwjaarsreceptie in omgeving Veldhoven en Eindhoven. Neem voor advies contact met ons via 0497-59.12.57 of per mail

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel