• Bedrijfsfeest op Landgoed de Biestheuvel
  • Bruiloftsfeest bij Landgoed de Biestheuvel
  • Unieke bruiloft op Landgoed de Biestheuvel

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.

MEER INFO & PRIJZEN

Vind snel een geschikte accommodatie voor uw familie, (vrienden)groep of vereniging

NU ZOEKEN

Ready to Marry

Ready to marry outdoor arrangement

DE ULTIEME TEST VOOR EEN GELUKKIG HUWELIJK!

Dit arrangement met uitdagende outdoor activiteiten staat garant voor een spannende, gezellige middag. Perfect voor een aanstaande bruid of bruidegom en hun gezelschap. Ons arrangement is dan ook een prima invulling van een vrijgezellenfeest. Samen beleven jullie een sportieve, actieve én vooral onvergetelijke vrijgezellendag.

Outdoor activiteiten

Het 2,5 uur durende programma is gevuld met diverse outdoor activiteiten. Het gezelschap wordt hartelijk ontvangen met een kopje koffie of thee. Daarna gaan jullie aan de slag onder begeleiding van een ervaren instructeur. Veiligheid staat voorop. Tijdens de pauze genieten jullie van een glaasje fris, bier of wijn en bittergarnituur. Na afloop ontvangt de aanstaande bruid of bruidegom een heus trouwcertificaat, het bewijs dat hij/zij klaar is voor het huwelijk.

De volgende outdoor activiteiten horen bij dit arrangement:

Arrangement uitbreiden

Het Ready to marry outdoor arrangement kan helemaal naar eigen wens worden uitgebreid. Geniet na alle inspanning van een smakelijke lunch vanaf  of barbecue .  Onze keuken verzorgt uw maaltijd met veel plezier. De dag afsluiten met een gezellige feestavond, misschien willen jullie wel overnachten? Het kan allemaal bij de Biestheuvel. Meer info? Neem contact met ons op via de chat, per mail of bel 0497- 59.12.57 .

Landgoed de Biestheuvel verzorgt jouw vrijgezellenfeest

Ons landgoed, gelegen in Hoogeloon, Brabant, is de ideale locatie voor het vrijgezellenfeest dat jij gaat organiseren. Behalve dit Ready to Marry arrangement bieden wij diverse arrangementen aan met outdoor en indoor activiteiten. We beschikken over meerdere feestzalen en eigen catering. Jouw feestje wordt helemaal verzorgd, zelf hoef je alleen maar te genieten. Boek daarom snel een outdoor arrangement bij de Biestheuvel!

Get ready to marry!

Een outdoor arrangement voor jouw vrijgezellenfeest boek je eenvoudig via onze site, https://www.biestheuvel.nl. Je kunt ons natuurlijk altijd bellen of mailen als je vragen hebt of jouw wensen persoonlijk wilt bespreken. Het team van landgoed de Biestheuvel staat voor je klaar. Samen zorgen we er voor dat jouw vrijgezellenfeestje slaagt!

 

 

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant biestheuvel Go-tan
  • Klant brandweer Biestheuvel