• Survivallen op Landgoed de Biestheuvel

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.
Kijk hier voor onze vacatures

Teambuilding met overnachting

Teambuilding met overnachting

Organiseert u binnenkort een teambuildingssessie, personeelsuitje of bedrijfsuitje in de regio Tilburg – Eindhoven? En zoekt u behalve aantrekkelijke outdoor-activiteiten of creatieve workshops ook een sfeervolle groepsaccommodatie in het groen om te overnachten? Landgoed de Biestheuvel is al jarenlang een voortreffelijk gastheer voor de combinatie teambuilding met overnachting. Vanuit één locatie ontvangen, vermaken en herbergen we groepen van 10 tot 245 personen. Van aankomst tot vertrek genieten uw teamleden met volle teugen. Op voorhand garanderen we u: het herhalingsgevaar is groot.

Groepsaccommodaties: overnachten voor groepen van 10 – 245 personen

Teambuilding en overnachting gaan bij Landgoed de Biestheuvel hand in hand. Met maar liefst 9 riante, uitstekend geoutilleerde groepsaccommodaties stellen we u een aangenaam verblijf in het vooruitzicht. De verschillende vakantiehuizen zijn ingericht voor groepen van 12 tot 43 personen.

De totale capaciteit bedraagt 245 personen. Landgoed de Biestheuvel stelt zich heel flexibel op: de 9 groepsaccommodaties zijn afzonderlijk of als één geheel te huren. Ook de catering is tijdens uw teambuildingssessie met overnachting tiptop geregeld. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Klik dan hier.

Uitdagende outdoor activiteiten

Bij onze teambuildingssessie beleven uw teamleden de dag van hun leven.  Mag de hartslag in de keel kloppen? Kies dan voor een uitdagende belevenis op het outdoor-terrein. Survival- en klimparcoursen, teambuilding of Expeditie Jones zijn bij uitstek geschikt voor teambuilding. Is het zaak dat spanning de boventoon voert? Neem dan deel aan het Moordspel of probeer de Escape Room te verlaten.

Omgeving verkennen of creatieve workshops

Wilt u van de omgeving genieten? Verken dan op een Kickbike Fat Max de Kempische natuur rondom Hoogeloon. Naast tientallen outdoor-activiteiten kunt u ook kiezen voor de kookworkshop ‘Cooking adventure’, het maken van Bonbons of de dansworkshop ‘Saturday Night Fever. Werp eens een blik op onze creatieve workshops voor de broodnodige inspiratie. Of laat u inspireren door de tips en adviezen van onze medewerkers.

Begeleiding door ervaren instructeurs

Landgoed de Biestheuvel bekommert zich met hart en ziel om uw veiligheid en de kwaliteit van uw verblijf. Ons team van instructeurs is uitstekend opgeleid en ‘gepokt en gemazeld’ in het begeleiden van outdoor-activiteiten. We steken veel tijd en energie in het selecteren, opleiden en (na)scholen van medewerkers. Daarnaast hebben we een intensief samenwerkingsverband met diverse opleidingen.

Prioriteit aan veiligheid en kwaliteit

Landgoed de Biestheuvel hanteert veiligheidsnormen volgens een zeer hoog niveau. We zijn aangesloten bij brancheorganisaties Stichting Groepsaccommodaties Nederland en Stichting Veilig Werken Buitensport.

Interesse of meer informatie?

Heeft het aanbod van Landgoed de Biestheuvel voor teambuilding met overnachting uw aandacht getrokken?  Neem contact op via telefoonnummer (0497) 59 12 57 voor extra toelichting of om samen een op maat gesneden programma samen te stellen.

 

 

 

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel