• Terras Landgoed de Biestheuvel
  • Terras Landgoed de Biestheuvel
  • Terras Landgoed de Biestheuvel

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.
Kijk hier voor onze vacatures

Terras

Terras open (per 2 april 2024)

Het is weer lente! Dat betekent jurkjes, korte broeken en ijsjes. Maar bovenal betekent het weer tijd om een terrasje pakken! Het terras van Landgoed de Biestheuvel ligt er weer gezellig bij. Een heerlijke rustige omgeving waar genoeg plaats is voor ontspanning, een hapje en een drankje! Het terras is elke dag geopend vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur, behalve op woensdag, dan is het terras gesloten. Via het menu in ‘meer info (PDF Downloads)’ kunt u ook alvast even spieken in ons menu. Tot snel!

Kindvriendelijk terras

Bent u van plan om uw kinderen mee te nemen? Daar hebben wij natuurlijk rekening mee gehouden! Er is vermaak voor de kinderen in de vorm van een speeltuin met airtrampoline. En er is méér te beleven voor de kids, want er is ook een minigolfbaan en een Reuzendoolhof. Midden in de natuur, dwaal je door het doolhof op zoek naar de uitgang.

Fietsterras | de mooiste fietsroutes in de Brabantse Kempen

Het Fietsroutenetwerk is een netwerk van bewegwijzerde fietsroutes, uitgestippeld over de hele provincie. Ieder knooppunt van wegen heeft een nummer. Door de reeks knooppunten te volgen bepaalt u zelf de route en de afstand van uw fietstocht. Ieder knooppunt heeft een paneel met een routekaart, zodat u de route altijd kunt aanpassen. De route naar het volgende knooppunt staat aangegeven op bordjes langs de weg. De routes zijn in beide richtingen te fietsen. Met het fietsroutenetwerk geniet u dus van 100% vrijheid en flexibiliteit. U vindt ons landgoed tussen knooppunt 83 en knooppunt 38.

Outdoor & leisure

Maak een wandeling over ons landgoed, lunch op het terras of leef u uit op ons outdoor terrein. Voorbeelden van onze activiteiten zijn paintball, De Kickbike Fat Max elektrische steps, diverse hoogte activiteiten of de wat meer toegankelijke thematische activiteiten zoals Expeditie Jones.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via de mail of telefonisch via 0497-59 12 57.

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel