• Terras bij Landgoed de Biestheuvel
  • Terrassen op Landgoed de Biestheuvel
  • Lunchen op Landgoed de Biestheuvel

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.

MEER INFO & PRIJZEN

Vind snel een geschikte accommodatie voor uw familie, (vrienden)groep of vereniging

NU ZOEKEN
Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

Terras

Terras open (per 1 juni)

Het is weer zomer! Dat betekent jurkjes, korte broeken en ijsjes. Maar bovenal betekent het weer tijd om een terrasje pakken! Het terras van Landgoed de Biestheuvel ligt er weer gezellig bij. Een heerlijke rustige omgeving waar genoeg plaats is voor ontspanning, een hapje en een drankje! Het terras is elke dag vanaf 10.00 uur geopend. De keuken is open vanaf 11.30 uur.

 

Kijk hier voor meer informatie over het terras tijdens corona en de COVID-19 protocollen van Landgoed de Biestheuvel.
Kijk hier voor meer informatie over onze overheerlijke picknick!

 

Augustus Actie!

Wellicht kunt u dit jaar ook niet op vakantie? Dan hebben wij een leuke aanbieding om toch in de vakantietijd iets leuks te gaan doen! In de maand augustus bieden we al onze terras gasten de mogelijkheid om GRATIS* gebruik te maken van onze Midgetgolf baan met 18 holes! Er zijn verschillende golfclubs beschikbaar, dus zowel volwassenen als kinderen kunnen meespelen. Bijkomstig voordeel; de midgetgolf baan ligt direct aan het terras, dus de kinderen kunnen ook zelf rustig aan de slag, terwijl u een oogje in het zeil houdt.

*Bij minimaal 1 consumptie per persoon

 

Kindvriendelijk terras

Bent u van plan om uw kinderen mee te nemen? Daar hebben wij natuurlijk rekening mee gehouden! Er is vermaak voor de kinderen; een speeltuin én airtrampoline. En er is méér te beleven voor de kids, want er is ook een  ‘Betoverende Reuzendoolhof’. Midden in de natuur, dwaal je door het doolhof en daar kom je de leukste, spannendste en bekendste sprookjesfiguren tegen. Het Betoverende Reuzendoolhof is geschikt voor kinderen tot acht jaar en voor maar één euro beleef je de spannendste avonturen.

Fietsterras | de mooiste fietsroutes in de Brabantse Kempen

Het Fietsroutenetwerk is een netwerk van bewegwijzerde fietsroutes, uitgestippeld over de hele provincie. Ieder knooppunt van wegen heeft een nummer. Door de reeks knooppunten te volgen bepaal je zelf de route en de afstand van je fietstocht. Ieder knooppunt heeft een paneel met een routekaart, zodat je je route altijd kunt aanpassen. De route naar het volgende knooppunt staat aangegeven op bordjes langs de weg. De routes zijn in beide richtingen te fietsen. U vindt ons landgoed tussen knooppunt 83 en knooppunt 38.

Met het fietsroutenetwerk geniet je van 100% vrijheid en flexibiliteit. Je bepaalt zelf de afstand en de route van je fietstocht. Bovendien kun je die route ieder moment wijzigen, als je toch een rondje meer of minder wilt fietsen of wil uitrusten op ons terras.

Outdoor & leisure

Maak een wandeling over ons landgoed, lunch op het terras of leef u uit op ons outdoor terrein. Wij bieden een selectie van onze activiteiten waar u zonder reservering aan kunt deelnemen. Voorbeelden hiervan zijn paintball en hoogte activiteiten.

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via de mail of telefonisch 0497-59 12 57

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant biestheuvel Go-tan
  • Klant brandweer Biestheuvel