• Terras Landgoed de Biestheuvel
  • Terras Landgoed de Biestheuvel
  • Terras Landgoed de Biestheuvel

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.

MEER INFO & PRIJZEN

Vind snel een geschikte accommodatie voor uw familie, (vrienden)groep of vereniging

NU ZOEKEN
Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

Terras

Terras open (per 28 april 2021)

Het is weer lente! Dat betekent jurkjes, korte broeken en ijsjes. Maar bovenal betekent het weer tijd om een terrasje pakken! Het terras van Landgoed de Biestheuvel ligt er weer gezellig bij. Een heerlijke rustige omgeving waar genoeg plaats is voor ontspanning, een hapje en een drankje! Het terras is elke dag geopend vanaf 10.00 uur tot 20.00 uur. Onze keuken is geopend vanaf 11.30 uur.

 

Kindvriendelijk terras

Bent u van plan om uw kinderen mee te nemen? Daar hebben wij natuurlijk rekening mee gehouden! Er is vermaak voor de kinderen in de vorm van een speeltuin met airtrampoline. En er is méér te beleven voor de kids, want er is ook minigolfbaan en een Reuzendoolhof. Midden in de natuur, dwaal je door het doolhof op zoek naar de uitgang.

 

Fietsterras | de mooiste fietsroutes in de Brabantse Kempen

Het Fietsroutenetwerk is een netwerk van bewegwijzerde fietsroutes, uitgestippeld over de hele provincie. Ieder knooppunt van wegen heeft een nummer. Door de reeks knooppunten te volgen bepaal je zelf de route en de afstand van je fietstocht. Ieder knooppunt heeft een paneel met een routekaart, zodat je je route altijd kunt aanpassen. De route naar het volgende knooppunt staat aangegeven op bordjes langs de weg. De routes zijn in beide richtingen te fietsen. U vindt ons landgoed tussen knooppunt 83 en knooppunt 38.

Met het fietsroutenetwerk geniet je van 100% vrijheid en flexibiliteit. Je bepaalt zelf de afstand en de route van je fietstocht. Bovendien kun je die route ieder moment wijzigen, als je toch een rondje meer of minder wilt fietsen of wil uitrusten op ons terras.

 

Outdoor & leisure

Maak een wandeling over ons landgoed, lunch op het terras of leef u uit op ons outdoor terrein. Wij bieden een selectie van onze activiteiten waar u zonder reservering aan kunt deelnemen. Voorbeelden hiervan zijn paintball en hoogte activiteiten.

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via de mail of telefonisch 0497-59 12 57

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel