• Archery Tag op Landgoed de Biestheuvel
  • The Hunger Games Landgoed de Biestheuvel
  • Barbecueën op Landgoed de Biestheuvel

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.

MEER INFO & PRIJZEN

Vind snel een geschikte accommodatie voor uw familie, (vrienden)groep of vereniging

NU ZOEKEN
Kijk hier voor onze vacatures

The Hunger Games

Sensationeel outdoor arrangement The Hunger Games

The Hunger Games is een arrangement van Landgoed de Biestheuvel in Brabant gebaseerd op de gelijknamige films. De outdoor activiteiten binnen dit arrangement zorgen voor actie en spanning. Waan uzelf even in een film en beleef het avontuur.  Zo wordt een bedrijfsuitstapje, familiedag of vrijgezellenfeest een onvergetelijke gebeurtenis. Volg de voetsporen van Katniss Everdeen en test uw overlevingsskills in een aantal opdrachten. Bereid uvoor op de ultieme strijd met pijl en boog!

Programma outdoor activiteiten

Het outdoor arrangement The Hunger Games bestaat uit een drie uur durend programma met verschillende activiteiten. De activiteiten worden allemaal begeleidt door een ervaren instructeur. Hoogtepunt van dit programma is ongetwijfeld Archery Tag: een spel waarbij u met pijl en boog op elkaar schiet. Ongevaarlijk natuurlijk, want de pijlen hebben speciale foampunten. Ga helemaal op in het spel en wees de held van de dag!

Dit outdoor arrangement bestaat uit de volgende activiteiten:

  • Archery Tag
  • Low Ropes parcours
  • Vragen over de films The Hunger Games
  • Vuur maken en water koken

Uitbreiden van het arrangement

Uw groep wordt eerst hartelijk ontvangen met een kopje koffie of thee en tijdens de activiteiten is er een korte pauze om even op adem te komen. Geniet dan van een glas frisdrank, bier of wijn en bittergarnituur. Het is ook mogelijk om het arrangement uit te breiden met een lekkere lunch en/of een heerlijke barbecue. Daarnaast is gezellig afsluiten met een feestavond ook een mogelijkheid. Er kan zelfs op het landgoed overnacht worden. Voor meer informatie of neem even contact met ons op.

 

Voor alle gezelschappen en gelegenheden

The Hunger Games outdoor arrangement is perfect voor iedereen die van actie houdt. Een leuke invulling voor een familieuitje of vrijgezellenfeest. Ook voor een personeelsuitstapje of bedrijfsuitje is dit arrangement zeer geschikt. Toch liever andere activiteiten? Landgoed de Biestheuvel biedt meerdere uitdagende outdoor arrangementen aan:

Outdoor arrangement The Hunger games boeken?

U reserveert dit arrangement gemakkelijk online, via onze website. Hier vindt u ook meer informatie over ons landgoed en onze faciliteiten. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of als u vragen heeft.

 

 

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel