• Archery op Landgoed de Biestheuvel
  • Wandklimmen op Landgoed de Biestheuvel
  • Buks schieten op Landgoed de Biestheuvel

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.

MEER INFO & PRIJZEN

Vind snel een geschikte accommodatie voor uw familie, (vrienden)groep of vereniging

NU ZOEKEN
Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

The Hunger Games

Sensationeel outdoor arrangement The Hunger Games

Dit outdoor arrangement is de nieuwste sensatie van Landgoed de Biestheuvel in Brabant. De outdoor activiteiten van dit arrangement zorgen voor actie en spanning. Waan jezelf even in een film en beleef het avontuur.  Zo wordt een bedrijfsuitstapje, familiedag of vrijgezellenfeest een onvergetelijke gebeurtenis. Volg de voetsporen van Katniss Everdeen en test jouw overlevingsskills in een aantal opdrachten. Bereid je voor op de ultieme strijd met pijl en boog!

Programma outdoor activiteiten

Het outdoor arrangement The Hunger Games bestaat uit een drie uur durend programma met verschillende activiteiten. De activiteiten worden begeleidt door een ervaren instructeur. Hoogtepunt is ongetwijfeld Archery Tag: een spel waarbij je met pijl en boog op elkaar schiet. Ongevaarlijk natuurlijk, want de pijlen hebben speciale foampunten. Ga helemaal op in het spel en wees de held van de dag.

Het outdoor arrangement bestaat uit de volgende activiteiten:

  • Archery Tag
  • Low Ropes parcours
  • Vragen Hunger Games
  • Vuur maken en water koken

Uitbreiden van het arrangement

Uw groep wordt hartelijk ontvangen met een kopje koffie of thee. Tijdens de activiteiten is er een korte pauze om even op adem te komen. Geniet van een glas fris, bier of wijn en bittergarnituur. Het is mogelijk om het arrangement uit te breiden met een lekkere lunch en/of een heerlijke barbecue. Ook gezellig afsluiten met een feestavond is mogelijk. Er kan zelfs op het landgoed overnacht worden. Voor meer informatie of neem even contact met ons op.

 

Voor alle gezelschappen en gelegenheden

The Hunger Games outdoor arrangement is perfect voor iedereen die van actie houdt. Een leuke invulling voor een familieuitje of vrijgezellenfeest. Ook voor een personeelsuitstapje of bedrijfsuitje is dit arrangement zeer geschikt. Toch liever andere activiteiten? Landgoed de Biestheuvel biedt meerdere uitdagende outdoor arrangementen aan:

Outdoor arrangement The Hunger games boeken?

The Hunger games of één van onze andere outdoor arrangementen boekt u gemakkelijk online, via onze website. Hier vind je ook meer informatie over ons landgoed en onze faciliteiten. U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of als u vragen heeft.

 

 

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel