• Welkom op Landgoed de Biestheuvel

MEER INFO & PRIJZEN

Vind snel een geschikte accommodatie voor uw familie, (vrienden)groep of vereniging

NU ZOEKEN
Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

COVID-19

Hoe gaan wij om met het Corona virus?

Landgoed de Biestheuvel volgt nauwlettend de ontwikkelingen rondom het Corona virus en de richtlijnen en aanwijzingen vanuit RIVM en Rijksoverheid. Mochten de richtlijnen wijzigen, dan nemen we op tijd passende maatregelen.

Update 26 juni 2020

In de persconferentie (woensdag 24 juni, 19.00 uur) is door de regering kenbaar gemaakt dat er per 1 juli voor alle horecagelegenheden, groepsaccommodaties en outdoor activiteiten wat versoepelingen kunnen worden doorgevoerd. Uiteraard werken wij hier aan mee, zodat de verspreiding van COVID-19 zo goed mogelijk ingedamd kan worden.

Ik heb een reservering staan, mag ik nu komen?

Jazeker! Al onze faciliteiten zijn per 1 juli weer geheel toegankelijk. Voor de horeca en groepsaccommodaties geldt nog wel de 1,5m afstand. Tijdens de buiten sporten hoeft deze 1,5m tijdens de activiteiten niet meer te worden aangehouden. Voor en na de activiteiten geldt deze afstand nog wel.

  • Voor reserveringen in onze groepsaccommodatie geldt er op dit moment geen negatief reisadvies. Kijk hier voor meer specifieke informatie over een verblijf in onze groepsaccommodatie en het COVID-19 protocol op Landgoed de Biestheuvel.
  • Voor reserveringen van Outdoor activiteiten na 1 juli is alles weer beschikbaar. Kijk hier voor alle informatie.
  • Wenst u gezellig op ons terras te komen zitten? Wij verwelkomen u graag! Kijk hier verder over het COVID-19 protocol in onze horeca.

Heeft u vragen over uw reservering, aarzel dan niet contact op te nemen via info@biestheuvel.nl of bel ons op 0497-591257.

Meer informatie!

Voor meer informatie over het Corona virus en de maatregelen, verwijzen we u graag door naar de site van het RIVM. Wij houden u via social media en onze website op de hoogte. Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Wij zijn bereikbaar via info@biestheuvel.nl en 0497-591257.

Team Landgoed de Biestheuvel

 

 

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant biestheuvel Go-tan
  • Klant brandweer Biestheuvel