• Welkom op Landgoed de Biestheuvel

MEER INFO & PRIJZEN

Vind snel een geschikte accommodatie voor uw familie, (vrienden)groep of vereniging

NU ZOEKEN
Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

COVID-19

Hoe gaan wij om met het Corona virus?

Landgoed de Biestheuvel volgt nauwlettend de ontwikkelingen rondom Covid-19 en de richtlijnen en aanwijzingen vanuit het RIVM en de Rijksoverheid. Mochten de richtlijnen wijzigen, dan nemen we op tijd passende maatregelen.

 

Update 25 juni 2021

Gelukkig zijn er vanaf zaterdag 26 juni weer diverse versoepelingen mogelijk! Zo zijn alle groepen bij ons weer van harte welkom en is een mondkapje niet meer verplicht. Vindt u het fijn om alsnog een mondkapje te dragen, dan mag dit uiteraard wel. Daarnaast zijn er nog een paar voorzorgsmaatregelen, zoals bijvoorbeeld de 1,5m afstand. Wilt u weten wat dit voor uw reservering betekent? Kijk dan hieronder verder voor meer informatie.

 

Ik heb een accommodatie reservering, mag ik nu komen?

Heeft u een reservering in een accommodatie op onze locatie, dan heten we u weer van harte welkom. In alle accommodaties is het mogelijk de 1,5m afstand aan te houden. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om u zich hier ook aan te houden. U bent dus niet verplicht om aan ons een bewijs van inenting te tonen, of een negatieve test.

 

Ik heb een reservering in de Horeca, mag ik nu komen?

Heeft u een reservering op ons terras, dan ontvangen we u met alle plezier! Op het terras staan onze tafels en stoelen zo ingedeeld dat de 1,5m afstand in acht gehouden kan worden. U mag hier gezellig plaatsnemen en u hoeft geen bewijs van inenting te laten zien.

Vergaderingen, bijeenkomsten en feesten

Heeft u binnenkort bij ons een vergadering, bijeenkomst of een feest georganiseerd, dan verandert er vanaf zaterdag veel. Met de nieuwe Corona versoepelingen is het niet meer nodig een mondkapje binnen te dragen en mag in sommige gevallen ook de 1,5m worden opgeheven. Is het voor uw bijeenkomst of feest mogelijk de 1,5m afstand aan te houden, dan bent u welkom zonder test of bewijs van inenting. De gasten hebben dan een vaste zitplaats voor de gehele periode.

Is het voor uw bijeenkomst of feest niet mogelijk om de 1,5m afstand aan te houden, dan zullen wij alle gasten vragen om een bewijs van inenting te laten zien, of een negatieve test. Een bewijs is alleen geldig via de CoronaCheck-app, of een geprinte QR code. Hieronder vindt u een handleiding hoe u aan de QR code komt en hoe u de CoronaCheck-app gebruikt. Voordeel van dit bewijs is dat iedereen in de groep zich vrij in de ruimte mag bewegen en dus ook mag dansen!

 

Ik heb een reservering voor een Outdoor activiteit, mag ik nu komen?

Onze Outdoor activiteiten vallen onder de sport regels. Dit houdt in dat met de huidige Corona versoepelingen er gesport mag worden in groepen van alle leeftijden. Mocht het niet lukken de 1,5m afstand te bewaren, dan is het tijdens de activiteit toegestaan om binnen de 1,5m van elkaar te bewegen. Voor en na de activiteit dient u zicht wel weer aan de afstandsregel te houden. Voor veel activiteiten is het zeker ook mogelijk om gewoon de 1,5m afstand aan te houden. Bent u nog wat voorzichtiger, dan is dit dus ook geen enkel probleem.

 

CoronaCheck-app

Is voor uw bijeenkomst de 1,5m afstand niet aan te houden, dan verzoeken wij alle gasten van uw groep een bewijs van inenting te tonen, ofwel een negatief testbewijs. Dit kan via onderstaande stappen:

 1. Plan een afspraak voor een Coronatest via www.testenvoortoegang.nl. Let op! Deze test mag maximaal 40 uur oud zijn bij aankomst op onze locatie.
 2. Wanneer u de uitslag heeft ontvangen kunt u een digitaal toegangsbewijs downloaden. Download de CoronaCheck-app en vul de ophaalcode in. Deze ophaalcode staat bij de testuitslag beschreven. De app maakt nu een QR code aan.
  • Bent u al volledig gevaccineerd? Dan hoeft u niet te testen, maar u kunt via de app het bewijs van volledige vaccinatie aanvragen. Controleer dit op tijd, zodat u eventueel nog tijd heeft om een test in te plannen.
   Heeft u geen app, dan kunt u via https://coronacheck.nl/nl/ een papieren bewijs aanvragen en uitprinten.
  • Heeft u zelf Corona gehad en is dit geregistreerd via bijvoorbeeld een GGD Corona test, dan kunt u ook via de app een bewijs aanvragen. Controleer dit op tijd, zodat u eventueel nog tijd heeft om een test in te plannen.
 1. Bij bezoek aan Landgoed de Biestheuvel laat u de QR code scannen door een van onze medewerkers. Let op! Uw legitimatiebewijs is hierbij ook benodigd! Is het scherm groen, dan mag u zich op onze locatie vrij bewegen, zonder mondkapje en zonder 1,5m afstand van alle gasten binnen uw eigen groep.

Meer informatie!

Voor meer informatie over COVID-19 en de maatregelen, verwijzen we u graag door naar de site van het RIVM. Wij houden u via onze website en social media zo goed mogelijk op de hoogte.
Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Wij zijn bereikbaar via info@biestheuvel.nl en 0497-591257.

 

Team Landgoed de Biestheuvel

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
 • Praxis klant bij Biestheuvel
 • Klant van Biestheuvel Politie
 • Klant brandweer Biestheuvel