• Welkom op Landgoed de Biestheuvel

MEER INFO & PRIJZEN

Vind snel een geschikte accommodatie voor uw familie, (vrienden)groep of vereniging

NU ZOEKEN
Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

COVID-19

Hoe gaan wij om met het Corona virus?

Landgoed de Biestheuvel volgt nauwlettend de ontwikkelingen rondom Covid-19 en de richtlijnen en aanwijzingen vanuit het RIVM en de Rijksoverheid. Mochten de richtlijnen wijzigen, dan nemen we op tijd passende maatregelen.

 

Update 29 september 2021

Gelukkig zijn er vanaf zaterdag 25 september weer extra versoepelingen mogelijk! Zo zijn alle faciliteiten weer volledig geopend, zonder 1,5m afstand te houden en is een mondkapje niet meer verplicht. Om deze versoepelingen mogelijk te maken is er nog 1 regel van kracht, namelijk de controle van de CoronaCheckApp in de horeca. Wilt u weten wat dit voor uw reservering betekent? Kijk dan hieronder verder voor meer informatie.

 

Ik heb een accommodatie reservering, mag ik nu komen?

Heeft u een reservering in een accommodatie op onze locatie, dan heten we u van harte welkom. Er gelden voor de accommodaties geen beperkende maatregelen meer per 25 september.

 

Ik heb een reservering in de Horeca, mag ik nu komen?

Heeft u een reservering in onze horeca, bijvoorbeeld voor een vergadering, feest of diner? Dan bent u van harte welkom! Wel zijn wij verplicht alle gasten te scannen middels de QR code.

Bent u gezellig aan het wandelen of fietsen en wilt u enkel plaats nemen op ons terras, dan hoeft u de CoronaCheck-app niet te laten zien. Deze check geldt alleen wanneer u naar binnen wenst te gaan.

 

Ik heb een reservering voor een Outdoor activiteit, mag ik nu komen?

Jazeker! Ook voor de Outdoor activiteiten geldt dat u van harte welkom bent en er geen beperkende maatregelen gelden per 25 september.

 

Meer informatie!

Voor meer informatie over COVID-19 en de maatregelen, verwijzen we u graag door naar de site van het RIVM. Wij houden u via onze website en social media zo goed mogelijk op de hoogte.
Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Wij zijn bereikbaar via info@biestheuvel.nl en 0497-591257.

 

Team Landgoed de Biestheuvel

 

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel