• Welkom op Landgoed de Biestheuvel

MEER INFO & PRIJZEN

Vind snel een geschikte accommodatie voor uw familie, (vrienden)groep of vereniging

NU ZOEKEN
Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

COVID-19

Hoe gaan wij om met het Corona virus?

Landgoed de Biestheuvel volgt nauwlettend de ontwikkelingen rondom het Corona virus en de richtlijnen en aanwijzingen vanuit het RIVM en de Rijksoverheid. Mochten de richtlijnen wijzigen, dan nemen we op tijd passende maatregelen.

 

Update 14 oktober 2020

Per 14 oktober 22.00 uur zijn er door de Rijksoverheid en de veiligheidsregio Brabant Zuidoost, nieuwe verscherpte maatregelen aangekondigd naast de bekende basisregels. Uiteraard werken wij hier aan mee, zodat de verspreiding van COVID-19 zo goed mogelijk ingedamd kan worden. Wilt u weten wat dit voor uw reservering betekent? Kijk dan hieronder verder voor meer informatie.

 

Ik heb een accommodatie reservering, mag ik nu komen?

Wanneer u een reservering heeft tussen 14 oktober en 11 november 2020 voor een groepsaccommodatie kunt u wellicht niet naar onze locatie komen. Alle groepen groter dan 1 huishouden, of 4 verschillende (volwassen) personen zijn namelijk op dit moment niet toegestaan. Mocht u in deze periode een reservering hebben voor een groepsaccommodatie, dan benaderen we u zo snel mogelijk om de opties te bespreken.

Wanneer mag ik wél in een groepsaccommodatie verblijven?

Er zijn enkele uitzonderingen op de huidige Corona maatregelen, die het mogelijk maken voor sommige groepen om in een accommodatie te verblijven:

  • Wanneer u met een zorggroep komt welke een verlenging is van de zorg op de eigen locatie, dan bent u van harte welkom, mits deze groep uit 1 huishouden bestaat.
  • Verder is er ook een uitzondering voor kinderen t/m 12 jaar en eventueel maximaal 4 volwassen begeleiders, zolang de groepen niet groter zijn dan 30 personen in totaal.
  • Wilt u last-minute nog een fijne Herstvakantie reserveren? Met 1 huishouden bent u van harte welkom! Ook 2 gezinnen met kinderen onder de 13 jaar en maximaal 4 volwassenen zijn welkom in onze accommodaties. Informeer naar de mogelijkheden en scherpere tarieven via 0497-591 257.

Heeft u een reservering voor een groepsaccommodatie na 11 november 2020? Dan bent u op dit moment nog van harte welkom! Uiteraard gelden wel nog steeds de basisregels en de 1,5m afstand voor volwassenen en tussen volwassenen en kinderen boven de 12 jaar die niet uit hetzelfde huishouden komen. Kijk hier voor meer specifieke informatie over een verblijf in onze groepsaccommodatie en het COVID-19 protocol op Landgoed de Biestheuvel.

 

Ik heb een reservering in de Horeca, mag ik nu komen?

Wanneer u een reservering heeft tussen 14 oktober en 11 november 2020 voor een groep in onze Horeca, dan kunt u helaas niet naar onze locatie komen. Per 14 oktober 22.00 uur is onze horeca namelijk voor 4 weken gesloten.

Heeft u een reservering in onze Horeca na 11 november 2020? Dan bent u op dit moment nog van harte welkom! Uiteraard gelden wel nog steeds de basisregels en de 1,5m afstand voor volwassenen en tussen volwassenen en kinderen boven de 12 jaar die niet uit hetzelfde huishouden komen. Kijk hier verder over het COVID-19 protocol in onze horeca.

 

Ik heb een reservering voor een Outdoor activiteit, mag ik nu komen?

Heeft u een reservering voor onze Outdoor activiteiten tussen 14 oktober en 11 november? Dan kunt u wellicht niet naar ons landgoed komen. Groepen groter dan 1 huishouden, of 4 verschillende (volwassen) personen zijn namelijk niet toegestaan. Mocht dit uw reservering betreffen, dan benaderen we u zo snel mogelijk om de opties te bespreken.

Wanneer mag ik wél voor de Outdoor activiteiten komen?

Er zijn op de sport maatregelen enkele uitzonderingen die het mogelijk maken om onze Outdoor activiteiten te reserveren:

  • U komt uit 1 huishouden.
  • U bent met maximaal 4 volwassenen uit verschillende huishoudens. 2 Gezinnen met kinderen onder de 18 jaar en maximaal 4 volwassenen zijn dus toegestaan.
  • De groep bestaat uit kinderen onder de 18 jaar en eventueel maximaal 4 volwassen begeleiders.

Valt u binnen deze mogelijkheden, dan vragen wij u vriendelijk buiten te wachten op de instructeur en na de activiteit tijdig te vertrekken. Onze Horeca is namelijk tot en met 11 november helaas niet toegankelijk. Heeft u hier vragen over, aarzel dan niet contact op te nemen!

Heeft u een Outdoor reservering na 11 november? Dan bent u nog steeds welkom! Voor deze periode gelden er nog geen beperkende maatregelen. Kijk hier voor alle informatie.

 

Meer informatie!

Voor meer informatie over COVID-19 en de maatregelen, verwijzen we u graag door naar de site van het RIVM. Wij houden u via onze website en social media zo goed mogelijk op de hoogte.
Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Wij zijn bereikbaar via info@biestheuvel.nl en 0497-591257.

 

Team Landgoed de Biestheuvel

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant biestheuvel Go-tan
  • Klant brandweer Biestheuvel