• Welkom op Landgoed de Biestheuvel

MEER INFO & PRIJZEN

Vind snel een geschikte accommodatie voor uw familie, (vrienden)groep of vereniging

NU ZOEKEN
Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

COVID-19

Hoe gaan wij om met het Corona virus?

Landgoed de Biestheuvel volgt nauwlettend de ontwikkelingen rondom Covid-19 en de richtlijnen en aanwijzingen vanuit het RIVM en de Rijksoverheid. Mochten de richtlijnen wijzigen, dan nemen we op tijd passende maatregelen.

 

Update 20 januari 2021

Op vrijdagavond 14 januari is weer een Corona persconferentie geweest waarin de huidige maatregelen zijn besproken. Wilt u weten wat dit voor uw reservering betekent? Kijk dan hieronder verder voor meer informatie. De maatregelen gelden nu tot en met dinsdag 25 januari 2022. Daarna is nog onduidelijk wat de regels dan zullen zijn.

 

Ik heb een accommodatie reservering, mag ik nu komen?

Heeft u een reservering in een accommodatie op onze locatie, dan bent u van harte welkom. Voor de accommodaties geldt namelijk dat er per slaapkamer een huishouden mag verblijven of maximaal 4 personen van 13 jaar en ouder. In de algemene ruimtes van een accommodatie mogen maximaal 50 verblijven. Mochten wij u niet kunnen verwelkomen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Hoort u niets van ons, dan bent u van harte welkom!

Voor reserveringen na 25 januari is helaas nog niets bekend, waardoor u op dit moment dus welkom zou zijn.

 

Ik heb een reservering in de Horeca, mag ik nu komen?

Helaas is onze horeca per 19 december 2021 gesloten. Heeft u een reservering voor een feest of etentje in onze horeca, dan kunnen we u voorlopig helaas niet verwelkomen. Voor enkele noodzakelijke bijeenkomsten, zoals veiligheidstrainingen bestaat wel een uitzondering. Is uw vergadering noodzakelijk dan overleggen we graag over de mogelijkheden.

 

Ik heb een reservering voor een Outdoor activiteit, mag ik nu komen?

Onze Outdoor activiteiten vallen onder de sport regels en zijn dus weer geopend! Heeft u interesse in een uitje, kijk dan hier naar ons brede aanbod activiteiten, of neem contact op voor meer informatie.

 

Meer informatie!

Voor meer informatie over COVID-19 en de maatregelen, verwijzen we u graag door naar de site van de Rijksoverheid. Wij houden u via onze website en social media zo goed mogelijk op de hoogte. Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Wij zijn bereikbaar via info@biestheuvel.nl en 0497-591257.

 

Team Landgoed de Biestheuvel

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel