• Welkom op Landgoed de Biestheuvel

MEER INFO & PRIJZEN

Vind snel een geschikte accommodatie voor uw familie, (vrienden)groep of vereniging

NU ZOEKEN
Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

COVID-19

Hoe gaan wij om met het Corona virus?

Landgoed de Biestheuvel volgt nauwlettend de ontwikkelingen rondom Covid-19 en de richtlijnen en aanwijzingen vanuit het RIVM en de Rijksoverheid. Mochten de richtlijnen wijzigen, dan nemen we op tijd passende maatregelen.

 

Update 12 mei 2021

Gelukkig zijn enige versoepelingen weer mogelijk! Naast de bekende basisregels, volgen er nu kort op elkaar persconferenties, om te bezien welke versoepelingen kunnen worden doorgevoerd. De huidige regels gelden tot en met 8 juni 2021 en de volgende persconferentie wordt op 1 juni verwacht. Uiteraard werken wij mee aan alle maatregelen, zodat de verspreiding van COVID-19 zo goed mogelijk ingedamd kan worden. Wilt u weten wat dit voor uw reservering betekent? Kijk dan hieronder verder voor meer informatie.

 

Ik heb een accommodatie reservering, mag ik nu komen?

Wanneer u een reservering heeft tot en met 31 mei 2021 voor een groepsaccommodatie kunt u wellicht niet naar onze locatie komen. Mocht u in deze periode een reservering hebben voor een groepsaccommodatie en u kunt niet komen, dan benaderen we u zo snel mogelijk om de opties te bespreken. Voor de periode na 1 juni worden er wellicht toegangstesten verwacht. Komt u dus na 1 juni, dan kunnen we u mogelijk wel gaan verwelkomen. Hier vindt u meer informatie over deze toegangstesten.

Wanneer mag ik wél in een groepsaccommodatie verblijven?

Er zijn enkele uitzonderingen op de huidige Corona maatregelen, die het mogelijk maken voor sommige groepen om in een accommodatie te verblijven:

 • U mag met maximaal personen uit verschillende huishoudens in een slaapkamer overnachten, of met één huishouden.
 • Wanneer u met één huishouden komt bent u van harte welkom. U kunt daarnaast ook nog maximaal 2 personen (boven de 12 jaar) ontvangen.
 • Verder is er ook een uitzondering voor zorggroepen welke een verlenging is van de zorg op de eigen locatie. U bent bij ons van harte welkom, mits de groep uit 1 woongroep (huishouden) bestaat.
 • Uw groep bestaat uit kinderen t/m 12 jaar. Scholen of een jeugdgroep kunnen hierdoor ook een kamp organiseren!

Heeft u een reservering voor een groepsaccommodatie na 8 juni 2021? Dan bent u op dit moment nog van harte welkom! Uiteraard gelden wel nog steeds de basisregels en de 1,5m afstand voor volwassenen en tussen volwassenen en kinderen boven de 12 jaar die niet uit hetzelfde huishouden komen. Kijk hier voor meer specifieke informatie over een verblijf in onze groepsaccommodatie en het COVID-19 protocol op Landgoed de Biestheuvel.

 

Ik heb een reservering in de Horeca, mag ik nu komen?

Ons terras is sinds 28 april 12.00 uur weer open! U bent elke dag weer welkom om te genieten van een verkoelend drankje of een heerlijke maaltijd. Het terras zal elke dag geopend zijn van 12.00 uur  tot 18.00 uur. Vanaf 18 mei 2021 gaat ons terras weer open van 10.00 tot 20.00 uur. Gasten op het terras mogen met 2 personen aan een tafeltje plaatsnemen, of met 1 huishouden. Wilt u reserveren voor een tafeltje op het terras, bel of mail ons dan even! Passeert u ons landgoed toevallig? Reserveren aan de deur kan ook. Ook voor coffee to-go, bent u natuurlijk nog van harte welkom!

Wanneer u een reservering heeft voor een diner, of feest binnen in onze Horeca, dan kunt u helaas t/m 8 juni niet naar onze locatie komen. Mocht dit uw reservering betreffen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft uw bedrijf een vergadering of bijeenkomst gepland staan en is deze essentieel voor de voortgang van uw bedrijf? Dan bent u wél welkom! Informeer naar de mogelijkheden en een passende invulling voor uw bijeenkomst,

Heeft u een reservering in onze Horeca na 8 juni 2021? Dan bent u op dit moment nog van harte welkom! Uiteraard gelden wel nog steeds de basisregels en de 1,5m afstand voor volwassenen en tussen volwassenen en kinderen boven de 12 jaar die niet uit hetzelfde huishouden komen. Kijk hier verder over het COVID-19 protocol in onze horeca.

 

Ik heb een reservering voor een Outdoor activiteit, mag ik nu komen?

Heeft u een reservering voor onze Outdoor activiteiten tot en met 8 juni 2021? Dan zijn er op dit moment weer beperkte mogelijkheden! Mocht uw reservering niet door kunnen gaan, dan benaderen we u zo snel mogelijk om de opties te bespreken.

Wanneer mag ik wél voor de Outdoor activiteiten komen?

Wanneer u in één van onderstaande groepen valt, is het mogelijk om onze Outdoor activiteiten te reserveren:

 • U komt uit 1 huishouden.
 • Er zijn maximaal 30 personen boven de 26 jaar uit verschillende huishoudens en u houdt tijdens de activiteit 1,5 afstand tot elkaar.
 • De groep bestaat volledig uit personen onder de 27 jaar en eventueel maximaal 4 begeleiders boven de 26 jaar.
 • Mogelijk vanaf 1 juni met een toegangstest ook voor andere groep samenstellingen.

Heeft u een Outdoor reservering na 8 juni 2021? Dan bent u nog steeds welkom! Voor deze periode gelden er nog geen beperkende maatregelen. Kijk hier voor alle informatie.

 

Meer informatie!

Voor meer informatie over COVID-19 en de maatregelen, verwijzen we u graag door naar de site van het RIVM. Wij houden u via onze website en social media zo goed mogelijk op de hoogte.
Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Wij zijn bereikbaar via info@biestheuvel.nl en 0497-591257.

 

Team Landgoed de Biestheuvel

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
 • Praxis klant bij Biestheuvel
 • Klant van Biestheuvel Politie
 • Klant brandweer Biestheuvel