• Welkom op Landgoed de Biestheuvel

MEER INFO & PRIJZEN

Vind snel een geschikte accommodatie voor uw familie, (vrienden)groep of vereniging

NU ZOEKEN
Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

COVID-19

Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

Landgoed de Biestheuvel volgt nauwlettend de ontwikkelingen rondom het Coronavirus en de richtlijnen en aanwijzingen vanuit RIVM en Rijksoverheid. Mochten de richtlijnen wijzigen, dan nemen we op tijd passende maatregelen.

Update 30 april 2020

In de persconferentie (dinsdag 21 april, 19.00 uur) is door de regering kenbaar gemaakt dat alle horecagelegenheden en groepsaccommodaties nog gesloten zullen blijven t/m 19 mei. Uiteraard werken wij hier aan mee, zodat de verspreiding van COVID-19 zo goed mogelijk ingedamd kan worden. Dit betekent dat onze vergader- en feestzalen, groepsaccommodaties & het outdoor terrein tot en met 19 mei gesloten zullen zijn voor groepsrecreatie. Onze welbekende Moederdagbrunch kan helaas dit jaar geen doorgang krijgen, maar hiervoor hebben wij een leuk alternatief bedacht. Kijk snel voor meer informatie op de pagina van de Moederdagbrunch!

Ik heb een reservering t/m 19 mei, wat nu?

De gasten die een reservering hebben voor, of op, 19 mei 2020 hebben van ons reeds bericht ontvangen over de mogelijkheden voor hun reservering. Heeft u deze niet van ons ontvangen, neem dan gerust contact met ons op, dan spreken we de mogelijkheden met u door!

Heeft u voor de Moederdagbrunch gereserveerd? Ook hiervoor nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Wellicht vindt u het leuk om de brunch om te zetten naar een Moederdagontbijt!

Ik heb een reservering ná 19 mei, wat nu?

Voor reserveringen na 19 mei geldt er op dit moment nog geen negatief reisadvies. U kunt uw reservering niet kosteloos annuleren of aanpassen. U betaald dan conform de normale annuleringsvoorwaarden. In dit geval is vaak een annuleringsverzekering ook niet dekkend.

Als u het Corona virus zelf heeft en u daardoor op korte termijn niet op reis kunt, dan kunt/moet u uw reis annuleren. Ook in dit geval gelden de normale annuleringsvoorwaarden, maar u kunt in dit geval bij uw reisverzekering terecht omdat dit over ziekte bij u als persoon gaat.

Heeft u vragen over uw reservering, aarzel dan niet contact op te nemen via info@biestheuvel.nl of bel ons op 0497-591257.

Ik wil met mijn gezin op vakantie, kan dit?

Jazeker! Per accommodatie bent u met één gezin welkom. U heeft in de accommodatie eigen sanitair en voorzieningen welke u dan ook niet deelt met andere gasten. Het is helaas niet mogelijk om met meerdere gezinnen een accommodatie te delen. Wilt u er graag tóch even uit in eigen land, informeer dan naar de mogelijkheden!

Meer informatie!

Voor meer informatie over het Corona virus en de maatregelen, verwijzen we u graag door naar de site van het RIVM. Wij houden u via social media en onze website op de hoogte. Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Wij zijn bereikbaar via info@biestheuvel.nl en 0497-591257.

Team Landgoed de Biestheuvel

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant biestheuvel Go-tan
  • Klant brandweer Biestheuvel