• Welkom op Landgoed de Biestheuvel

MEER INFO & PRIJZEN

Vind snel een geschikte accommodatie voor uw familie, (vrienden)groep of vereniging

NU ZOEKEN
Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

COVID-19

Hoe gaan wij om met het Corona virus?

Landgoed de Biestheuvel volgt nauwlettend de ontwikkelingen rondom het Corona virus en de richtlijnen en aanwijzingen vanuit het RIVM en de Rijksoverheid. Mochten de richtlijnen wijzigen, dan nemen we op tijd passende maatregelen.

 

Update 24 februari 2021

Per 14 december zijn er door de Rijksoverheid nieuwe maatregelen aangekondigd, naast de bekende basisregels, onder andere de strenge Lock down. Deze regels gelden tot en met 15 maart 2021. Uiteraard werken wij mee aan alle maatregelen, zodat de verspreiding van COVID-19 zo goed mogelijk ingedamd kan worden. Wilt u weten wat dit voor uw reservering betekent? Kijk dan hieronder verder voor meer informatie.

 

Ik heb een accommodatie reservering, mag ik nu komen?

Wanneer u een reservering heeft tot en met 15 maart 2021 voor een groepsaccommodatie kunt u wellicht niet naar onze locatie komen. Alle groepen met meer dan 2 personen boven de 12 jaar zijn namelijk op dit moment niet toegestaan. Een huishouden is uitgezonderd op dit aantal personen. Mocht u in deze periode een reservering hebben voor een groepsaccommodatie en u kunt niet komen, dan benaderen we u zo snel mogelijk om de opties te bespreken.

Wanneer mag ik wél in een groepsaccommodatie verblijven?

Er zijn enkele uitzonderingen op de huidige Corona maatregelen, die het mogelijk maken voor sommige groepen om in een accommodatie te verblijven:

  • Wanneer u met één huishouden komt bent u van harte welkom. Met uw gezin kunt u dus een accommodatie bij ons reserveren. Daarnaast mag u ook maximaal 1 persoon (boven de 12 jaar) ontvangen.
  • Verder is er ook een uitzondering voor zorggroepen welke een verlenging is van de zorg op de eigen locatie. U bent bij ons van harte welkome, mits deze groep uit 1 huishouden (woongroep) bestaat.

Heeft u een reservering voor een groepsaccommodatie na 15 maart 2021? Dan bent u op dit moment nog van harte welkom! Uiteraard gelden wel nog steeds de basisregels en de 1,5m afstand voor volwassenen en tussen volwassenen en kinderen boven de 12 jaar die niet uit hetzelfde huishouden komen. Kijk hier voor meer specifieke informatie over een verblijf in onze groepsaccommodatie en het COVID-19 protocol op Landgoed de Biestheuvel.

 

Ik heb een reservering in de Horeca, mag ik nu komen?

Wanneer u een reservering heeft tot en met 15 maart 2021 voor een groep in onze Horeca, dan kunt u helaas niet naar onze locatie komen. Per 14 oktober 22.00 uur is onze horeca namelijk gesloten tot minimaal 15 maart. Komt u langs voor een koffie to-go, dan bent u van harte welkom!

Heeft u een reservering in onze Horeca na 15 maart 2021? Dan bent u op dit moment nog van harte welkom!  Uiteraard gelden wel nog steeds de basisregels en de 1,5m afstand voor volwassenen en tussen volwassenen en kinderen boven de 12 jaar die niet uit hetzelfde huishouden komen. Kijk hier verder over het COVID-19 protocol in onze horeca.

 

Ik heb een reservering voor een Outdoor activiteit, mag ik nu komen?

Heeft u een reservering voor onze Outdoor activiteiten tot en met 15 maart 2021? Dan kunt u wellicht naar ons landgoed komen. Groepen met meer dan 2 personen boven de 26 jaar zijn op dit moment niet toegestaan, maar groepen onder de 27 jaar wel. Huishoudens zijn uitgezonderd op dit aantal personen en mogen ook komen. Mocht uw reservering niet door kunnen gaan, dan benaderen we u zo snel mogelijk om de opties te bespreken.

Wanneer mag ik wél voor de Outdoor activiteiten komen?

Er zijn op de sport maatregelen enkele uitzonderingen die het mogelijk maken om onze Outdoor activiteiten te reserveren:

  • U komt uit 1 huishouden.
  • Er zijn maximaal 2 personen boven de 26 jaar uit verschillende huishoudens.
  • De groep bestaat volledig uit personen onder de 27 jaar en eventueel maximaal 2 begeleiders boven de 26 jaar.

Valt u binnen deze mogelijkheden, dan vragen wij u vriendelijk buiten te wachten op de instructeur en na de activiteit tijdig te vertrekken. Onze Horeca is namelijk t/m 15 maart 2021 helaas niet toegankelijk. Heeft u hier vragen over, aarzel dan niet contact op te nemen!

Heeft u een Outdoor reservering na 15 maart 2021? Dan bent u nog steeds welkom! Voor deze periode gelden er nog geen beperkende maatregelen. Kijk hier voor alle informatie.

 

Meer informatie!

Voor meer informatie over COVID-19 en de maatregelen, verwijzen we u graag door naar de site van het RIVM. Wij houden u via onze website en social media zo goed mogelijk op de hoogte.
Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Wij zijn bereikbaar via info@biestheuvel.nl en 0497-591257.

 

Team Landgoed de Biestheuvel

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant biestheuvel Go-tan
  • Klant brandweer Biestheuvel