Horeca

feesten & vergaderen
  • Tafelgoochelaar op Landgoed de Biestheuvel
  • Tappen op Landgoed de Biestheuvel
  • Hapjes bij Landgoed de Biestheuvel

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.

MEER INFO & PRIJZEN

Vind snel een geschikte accommodatie voor uw familie, (vrienden)groep of vereniging

NU ZOEKEN
Kijk hier voor onze vacatures

Tafelgoochelaar

Tafelgoochelaar Davinti

Tafelgoochelaar Davinti is een super leuke aanvulling voor uw feest of evenement. De goochelaar loopt rond op uw feest en entertaint mensen met zijn trucs. Hij is razendsnel met kaarten, balletjes, fototoestellen en allerlei alledaagse artikelen. Net op het moment dat u alles heeft kunnen volgen en tafelgoochelaar Davinti door de mand dreigt te vallen gebeurt er een klein wonder! Hij laat u in een rap tempo van de ene in de andere verbazing vallen en dat waar u met uw neus bovenop zit! Hij maakt bijvoorbeeld van 10 euro, 20 en weet precies de kaart uit te stapel te halen die u in gedachten had.

Heeft u deze trucs van een goochelaar altijd al van dichtbij willen zien? Boek hem dan snel en u en uw gasten zullen het grootste plezier hebben tijdens uw feest. Kijk op de prijslijst linksboven aan de pagina of neem contact met ons op.

Entertainment feestavond

Wij hebben al vele feesten onvergetelijk gemaakt met origineel entertainment. We hebben een groot aanbod en werken samen met entertainers die net als wij het verschil willen maken voor de klant. We adviseren je graag over leuke opties voor jullie feestprogramma op basis van wensen en budget. Hier vind je diverse entertainment ideeën. Kun je niet kiezen of vinden wat je zoekt? Bel ons dan op 0497-59.12.57. voor vrijblijvend advies of neem contact op per mail.

 

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel