• Personeelsfeest op Landgoed de Biestheuvel
  • Oversteek op Landgoed de Biestheuvel
  • Personeelsuitje op Landgoed de Biestheuvel

MEER INFO & PRIJZEN

Vind snel een geschikte accommodatie voor uw familie, (vrienden)groep of vereniging

NU ZOEKEN
Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

Groepsuitje Tilburg

Groepsuitjes Tilburg

U zoekt een goed georganiseerd groepsuitje in de omgeving TilburgEindhoven  met een verrassend programma? We werken vanuit ons landgoed en organiseren aantrekkelijke outdoor activiteiten en uitnodigende workshops. Organiseren is ons vak, wij zijn pas tevreden als het groepsuitje tot in detail is voorbereid. We verrassen graag en denken in eindeloze mogelijkheden. Nieuwe arrangementen voor groepsuitjes ontstaan voortdurend doordat we de specifieke wensen van ons gasten uitwerken. Niets is onmogelijk. Gebruik makend van onze jarenlange ervaring nemen we u met veel plezier alles uit handen en garanderen u een goed georganiseerd groepsuitje.

Alle uitjes zien? Klik hier

Werkwijze

Met uw groepsuitje heeft u wellicht een bepaald doel voor ogen of wilt u een specifieke boodschap overbrengen. Het groepsuitje kan natuurlijk ook bedoeld zijn om gezellig samen te ontspannen. Wij inventariseren wat voor u belangrijk is en werken dat verder uit. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, diverse programma’s kunnen worden gecombineerd zodat uw groepsuitje exact aansluit bij de wensen van uw gasten. Bekijk hier het complete overzicht van de groepsuitjes

Volledige organisatie van groepsuitje Tilburg

Wij nemen u graag de organisatie van het groepsuitje uit handen. Met plezier regelen wij alles voor u. Wij organiseren het programma, het entertainment, de activiteiten, hapjes en drankjes, vervoer en eventueel overnachtingen in één van onze 9 luxe groepsaccommodaties. Tijdens uw groepsuitje op Landgoed de Biestheuvel zijn al uw wensen en ideeën uitgewerkt. Voor de organisatie berekenen wij géén extra kosten.

Bekijk onderstaand filmpje voor een impressie van ons aanbod.

Contact

Bent u benieuwd wat wij voor uw groepsuitje in de omgeving van Tilburg -kunnen betekenen? Dan hoeft u alleen maar deze link te volgen. U zult versteld zijn van de vele mogelijkheden. Voor meer informatie neem contact op via het contactformulier of vraag om een vrijblijvende offerte !

 

groepsuitje Tilburg - Eindhoven
 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel