• Personeelsfeest op Landgoed de Biestheuvel
  • Oversteek op Landgoed de Biestheuvel

Groepsuitje Tilburg

Groepsuitje in de omgeving van Tilburg

Zoekt u een goed georganiseerd groepsuitje in de omgeving TilburgEindhoven  met een verrassend programma? Op Landgoed de Biestheuvel vindt u een groot aanbod aan activiteiten met voor ieder wat wils. Zo zijn er actieve activiteiten, maar ook minder fysieke uitjes en puzzelopdrachten. Jong en oud kan terecht voor een gezellig dagprogramma. Nieuwe arrangementen voor groepsuitjes ontstaan voortdurend doordat we de specifieke wensen van ons gasten uitwerken. Niets is onmogelijk. Gebruik makend van onze jarenlange ervaring nemen we u met veel plezier alles uit handen en garanderen u een goed georganiseerd groepsuitje.

Alle uitjes zien? Klik hier!

Werkwijze

Met uw groepsuitje heeft u wellicht een bepaald doel voor ogen, of wilt u een specifieke boodschap overbrengen. Het uitje kan natuurlijk ook bedoeld zijn om gezellig samen te ontspannen. Wij inventariseren wat voor u belangrijk is en werken dat verder uit. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, diverse programma’s kunnen worden gecombineerd zodat uw groepsuitje exact aansluit bij de wensen van uw gasten en het doel van uw dag.

Volledige organisatie van groepsuitje Tilburg

Wij nemen u graag de organisatie van het groepsuitje uit handen. Met plezier regelen wij alles voor u. Wij organiseren het programma, de activiteiten, hapjes en drankjes, vervoer en eventueel overnachtingen in één van onze 9 luxe groepsaccommodaties. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke barbecue na afloop, een leuk feest, of een overnachting met ontbijt de volgende dag! Tijdens uw verblijf op Landgoed de Biestheuvel zijn al uw wensen en ideeën mogelijk. Voor de organisatie berekenen wij géén extra kosten.

Bekijk onderstaand filmpje voor een impressie van ons aanbod.

Contact

Bent u benieuwd wat wij voor uw groepsuitje in de omgeving van Tilburg -kunnen betekenen? Dan hoeft u alleen maar deze link te volgen. U zult versteld zijn van de vele mogelijkheden. Voor meer informatie neem contact op via het contactformulier of vraag om een vrijblijvende offerte !

 

groepsuitje Tilburg - Eindhoven
 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel