• Barbecue op Landgoed de Biestheuvel

Kampeerboerderij Brabant

Kampeerboerderij Brabant

Als u een kampeerboerderij zoekt dan bent u bij ons goed, we beschikken over 9 geschikte kampeerboerderijen op ons Landgoed. Kijk hier welke kampeerboerderij het best bij uw gezelschap past!

Kampeerboerderijen zijn uitermate geschikt voor introductieweken, schoolkampen, familieuitjes, zakelijke bijeenkomsten en bedrijfuitjes.  U kunt kiezen uit 9 luxe accommodaties. U kunt direct online boeken, informatie verzamelen via de website of rechtstreeks, zonder tussenpersonen met ons bellen 0497-59.12.57 of mailen. We helpen u graag.

Oorsprong kampeerboerderij

Een kampeerboerderij is een boerderij die verbouwd is tot een accommodatie om te kunnen overnachten. Veel boeren in Nederland hebben hun boerderij verbouwd en daar waar eerst koeien stonden, slapen nu mensen.  De kampeerboerderij is inmiddels een moderne groepsaccommodatie met allerlei luxe voorzieningen. Al onze kampeerboerderijen zijn voorzien van een luxe keuken met alle moderne apparatuur, een eigen bar, open haard en riante tuin met overdekt terras.

Families en vrienden boeken hun jaarlijkse familieweekend of vriendenweekend en overnachten met elkaar in een groot luxe vakantiehuis.

Reserveer vrijblijvend één van onze kampeerboerderijen

Aantrekkelijke omgeving voor jong en oud

Een bijzonder stukje Nederland: de Kempen in Brabant. Deze regio ligt onder de rook van Eindhoven en strekt zich uit van Tilburg tot over de Belgische grens. In de Nederlandse en Belgische Kempen snuift u historie op in oude dorpskernen met aantrekkelijke winkeltjes en antiekmarkten. De prachtige natuurgebieden vormen het decor van een sportieve wandeling of fietstocht. En op de sfeervolle terrasjes geniet u met volle teugen van de Bourgondische charme. De Kempen is gastvrij voor jong en oud. Bent u met kinderen op pad? Informeer dan naar één van de vele kindvriendelijke adresjes in de regio.

Maaltijdservice: wij koken, jullie doen de afwas!

De catering regelen is voor groepen vaak gedoe. U bent er zowel in de voorbereiding als tijdens het verblijf veel tijd aan kwijt. Daarom bieden wij aan een maaltijdservice aan. Bij de maaltijdservice verzorgen wij de maaltijd, en doen jullie de rest (afruimen, opdienen en afwas) zelf. Met behulp van een vaatwasser uiteraard!

Afhankelijk van het gekozen arrangement geniet u elke dag van een ontbijt, lunch en diner. Overdag kunt u onbeperkt genieten van een kopje koffie en/of thee. Wilt u een speciaal tintje geven aan uw middag of avond? Graag bespreken we met u de extra mogelijkheden van bijvoorbeeld een buffet of barbecue.

Kampeerboerderij Brabant
 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel