Kookworkshop

De kookworkshop Cooking Adventure wordt organiseert onder deskundige leiding van Hedy Rolberg. Als deelnemer bereidt u in kleine groepjes verschillende speciale gerechten volgens de methode ‘Slow Cooking’. Als de weergoden het toelaten kan dit in de openlucht, anders creëren de Tipi-tenten een bijzondere sfeer. Na een korte introductie gaat u gezamenlijk onder het genot van een lekker drankje in de overdekte buitenkeukens met de voorbereidingen aan de slag. Voorzien van recept en ingrediënten gaat u hakken, snijden, mengen en kneden. Vervolgens kunnen de potten op het vuur en kan het eten gaan pruttelen. Deze traditionele Dutch ovens creëren sfeer en warmte, dus zelfs als het buiten wat frisser is, staat u nog prima bij dit vuur. Het Cooking Adventure duurt in totaal 4 uur, waarna u met een volle buik weer vertrekt. Houdt bij het reserveren er rekening mee dat de eerste gerechten na ongeveer 1,5 uur op tafel staan.


Lekker buiten, maar toch binnen!

Is het buiten echt te slecht weer om te kunnen koken? Dan zijn er twee overdekte opties; de Finse Kota en de Tipi tenten. Bij beide opties is er binnen ook de mogelijkheid om te koken, waardoor het karakter van de workshop blijft bestaan.
 
  • Tijdsduur: 4 uur
  • Min. aantal personen: 20
  • Min. leeftijd: 10 jaar

Kookworkshop Cooking Adventure

Met haar oorsprong in Lapland is Cooking Adventure dé ultieme ervaring van een outdoor kookworkshop. De grote witte tipi-tenten en de Finse Kota zijn volledig ingericht op dit kookavontuur. Veelzijdig gebruik van verse ingrediënten en toepassing van authentieke kooktechnieken brengen de lekkerste gerechten op tafel.