Outdoor

outdoor & workshops
  • Survivallen op Landgoed de Biestheuvel
  • Klompengolf op Landgoed de Biestheuvel
  • Teamwork op Landgoed de Biestheuvel

Outdoor Activiteiten

Welkom in de Brabantse Kempen

De Brabantse Kempen kent een rijke historie. De streek is een aantrekkelijk toeristisch-recreatief gebied. Voor zowel actieve als passieve recreatie zijn vele voorzieningen beschikbaar. Ook bij Landgoed de Biestheuvel bieden de meer dan 30 Outdoor activiteiten voor ieder wat wils!

Bent u op zoek naar outdoor activiteiten tijdens uw verblijf?

Op ons landgoed bevindt zich een 23 ha groot outdoor terrein met meer dan 30 verschillende activiteiten. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld wandklimmen of paintballen. Of de strijd met elkaar aangaan tijdens Highland Games of de Flintstone Challenge.  Ontrafel het mysterie in de Escape Room. Of vertrek met je gezelschap op Expeditie Jones, geweldig voor jong én oud! Wij ontvangen op onze locatie groepen vanaf 10 tot 400 personen.

Dit doen wij binnen ons bedrijf onder het motto “Gastvrijheid met een grote G” voor zowel gasten die op het landgoed verblijven als voor gasten die elders logeren.  Bedrijfsfeesten, teambuildingssessies, familie-en vriendenweekenden vragen om een aantrekkelijk én afwisselend programma. Ons team bezorgt zowel kleine als grote groepen een onvergetelijke dag. De activiteiten worden begeleid door instructeurs.

Veiligheid & kwaliteit op de eerste plaats

Onze veiligheidsnorm ligt op een zeer hoog niveau. Wij zijn lid van de brancheorganisatie Stichting Veilig Werken Buitensport. We werken strikt volgens een veiligheidssysteem, we zijn goed verzekerd en we gebruiken alleen goede, gecontroleerde materialen.

Deskundige instructeurs

Op het landgoed staan alle outdoor activiteiten onder begeleiding van ervaren instructeurs. We steken veel tijd en energie in de selectie, opleiding en (na)scholing van medewerkers. En we werken intensief samen met diverse opleidingen. Zo waarborgen we de kwaliteit én de veiligheid tijdens uw activiteiten.

Interesse of meer informatie?

Bent u nieuwsgierig geworden naar Landgoed de Biestheuvel als locatie voor outdoor activiteiten, bedrijfsuitje of teambuilding? Wij hebben niet alleen meerdere los te boeken activiteiten, maar ook verschillende arrangementen voor u klaarliggen. Wilt u graag een arrangement op maat? Geen probleem, we stellen er graag één voor u samen. Bel (0497) 59 12 57 of mail voor meer tekst en uitleg over de mogelijkheden.

Wij werken graag op reservering, zodat we de best mogelijke service kunnen bieden. Vooral met grote groepen is de voorbereiding het halve werk. Neem gewoon even contact op, dan pakken wij direct onze agenda erbij.

Bekijk hier onze activiteiten

 

 

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel