• Familieweekend in diverse groepsaccommodaties op Landgoed de Biestheuvel
  • Familieweekend beleven op Landgoed de Biestheuvel
  • Weekend weg met familie op Landgoed de Biestheuvel

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.
Kijk hier voor onze vacatures

Familieweekend Brabant

Familieweekend accommodatie Brabant

Gezellig met opa en oma en de kleinkinderen een weekend in de Brabantse Kempen vieren? Samen leuke dingen ondernemen en op ontdekking gaan? Een weekend met de familie op vakantie is gezellig en brengt de gehele familie dichterbij elkaar. Welke accommodatie u ook zoekt voor een geslaagd familie verblijf in Brabant, wij, Landgoed de Biestheuvel hebben gegarandeerd de perfecte accommodatie in ons aanbod. De 9 groepsverblijven zijn gelegen op het unieke landgoed achter de oude Hoeve en bieden plaats aan 12 tot 43 mensen, met een totale capaciteit van 245 personen. Deze luxe vakantiehuizen zijn zowel gezamenlijk als afzonderlijk te huur. Ideaal voor een familieweekend, weekendje weg, of uitje.

Komt u net een paar slaapplaatsen te kort? Geen probleem. U kunt één of twee extra gastenkamers reserveren.

Kijk hier welke accommodatie ideaal is voor uw familieweekend.

Maaltijdservice

In de accommodaties bent u volledig vrij om zelf te koken, maar u kunt ook gebruik maken van onze maaltijdservice. Landgoed de Biestheuvel maakt gebruik van verse producten en verzorgt op reservering ontbijt, lunch, diner, barbecue en buffetten tegen heel schappelijke prijzen. Vraag naar de mogelijkheden, of kijk in het informatiebestand ‘maaltijdservice’ onder het kopje ‘meer info (PDF downloads)’.

Activiteiten

Een weekendje weg vraagt om een perfecte locatie met voldoende vermaak.  Zowel bij zonnig als regenachtig weer biedt het landgoed, maar ook de omgeving, voldoende vertier voor uw familie.  Een outdoor terrein met meer dan 30 buitenactiviteiten en diverse creatieve workshops zorgen dat uw weekend, een weekend zal worden om nooit te vergeten. Zowel voor jong als oud is er een activiteit naar wens te reserveren. Kijk eens rond naar de mogelijkheden, of bel ons voor meer informatie!

Omgeving

Ga er eens opuit tijdens het gezellige familieweekend in Brabant! In de omgeving zijn voldoende mooie en leuke locaties te vinden. Wandel bijvoorbeeld in het bijzondere heidegebied de Cartierheide in Eersel, of door omringende Brabantse bossen. Maak een fantastische wandel- of fietstocht langs de mooiste Kempische dorpjes en highlights van Brabant of bezoek bijvoorbeeld de Efteling of Safaripark de Beekse Bergen.

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel