• Kerstbuffet op Landgoed de Biestheuvel
  • Kerstbuffet op Landgoed de Biestheuvel
  • Kerstbuffet op Landgoed de Biestheuvel

Kerstbuffet Brabant

Kerstbuffet Brabant op Landgoed de Biestheuvel

Bent u op zoek naar een kindvriendelijk Kerstbuffet in Brabant, waar u gezellig met uw familie kunt gaan dineren met Kerst? Zoek niet verder en boek dit aantrekkelijk én gezellig arrangement. Op Landgoed de Biestheuvel verstaat men de kunst van sfeer brengen en denkt men aan de kinderen. Het buitenterrein is verlicht door duizenden lichtjes en de zalen zijn voor de gelegenheid, feestelijk versierd in kerstsfeer.

Kerstbuffet 2022

Voor aankomende Kerst 2022 hebben wij helaas besloten geen Kerstbuffet te verzorgen in onze horeca. Dit geldt voor beide dagen. Onze horeca zal dan ook op 25 en 26 december gesloten zijn. Natuurlijk geldt dit niet voor de accommodaties! Verblijft u bij ons in een van de groepsaccommodaties, dan verzorgen wij graag voor u een mooi Kerstdiner. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een Kerstbuffet in uw huis? Kijk dan hier voor meer informatie!

Wilt u graag met ons kijken naar de mogelijkheden voor een verblijf in een accommodatie tijdens de Kerstperiode? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of bel ons direct via 0497-591 257.

Zakelijk Kerstdiner

Bent u op zoek naar een zakelijk diner of feest voorafgaand aan de Kerstdagen of tussen Kerst en de jaarwisseling? Dan bespreken we graag met u de mogelijkheden door! Buiten de twee Kerstdagen zijn wij namelijk gewoon elke dag geopend. Op deze pagina vindt u alvast diverse mogelijkheden en wat inspiratie voor uw bijeenkomst, Kerstbuffet, diner of feest. Wilt u een arrangement op maat samenstellen, of bent u op zoek naar een specifieke sfeer? Dan bespreken graag de mogelijkheden om speciaal voor u een voorstel te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op, of bel direct via 0497-591 257!

 

Namens iedereen op Landgoed de Biestheuvel wensen wij u fijne Kerstdagen toe!

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel