• Krokusvakantie of carnaval vieren in Brabant
  • Krokusvakantie of carnaval vieren in Brabant
  • Krokusvakantie of carnaval vieren in Brabant

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.
Kijk hier voor onze vacatures

Overnachten in groepsaccommodatie met carnaval?

Overnachting in groepsaccommodatie met Carnaval of tijdens krokusvakantie

Viert u Carnaval in Brabant met uw vereniging of vriendenclub? Bezoekt u samen de optochten van Oeteldonk (Den Bosch), Lampegat (Eindhoven), Kruikenstad (Tilburg) of in een van de tussenliggende dorpen? En zoekt u voor de eerste 4 dagen van de carnavalsvakantie of krokusvakantie een sfeervolle groepsaccommodatie om te overnachten?  Kijk dan verder voor onze mogelijkheden en boek één of meerdere overnachtingen bij Landgoed de Biestheuvel en stort u zelf onbezorgd in het feestgedruis.

Kijk hier welke groepsaccommodatie het best bij uw gezelschap past.

Vakantiehuizen voor kleine en grote gezelschappen

Zowel kleine als grote groepen zijn helemaal in hun element in een van onze 9 groepsaccommodaties. De 9 groepsaccommodaties zijn afzonderlijk te huur, maar ook als één geheel. De capaciteit van de diverse vakantiehuizen varieert van 12 tot 43 personen. In totaal kunnen 245 personen blijven overnachten. Komt u slaapplaatsen te kort? Geen man overboord.  U kunt één of twee extra gastenkamers reserveren.

Maaltijdservice, uit eigen keuken 

Uw carnavalsuitje is niet compleet zonder een hapje en een drankje. U kunt natuurlijk zelf achter het fornuis gaan staan, maar mocht u daar geen zin in hebben dan heeft Landgoed de Biestheuvel een lekkere oplossing voor u in petto: maaltijdservice. Deze extra service is op basis van zelfredzaamheid. Voorafgaand aan uw verblijf kiest u voor een arrangement en tijdens uw verblijf geniet u vervolgens elke dag van een ontbijt, lunch en/of driegangendiner. Bovendien kunt u onbeperkt koffie en/of theedrinken.

Outdoor activiteiten en creatieve workshops

Verblijft u na de Carnaval nog enkele dagen op Landgoed de Biestheuvel? In de directe omgeving van Landgoed de Biestheuvel kunt u in de buitenlucht uw hart ophalen. De bossen en heidegebieden nodigen uit voor een fietstocht of wandeling. En als u uw GVB op zak hebt, kunt u op diverse golfbanen een balletje slaan. Ook het landgoed zelf biedt volop vertier. Wat dacht u van een partijtje Jeu de boules op onze baan? Behoren actie en avontuur tot de thema’s van uw verblijf? Op het outdoor-terrein dagen onze ervaren instructeurs u uit voor o.a. survival- en klimparcoursen, Archery tag of paintball. Hoeft uw hart niet in uw keel te bonzen? Kies dan voor een van onze workshops om uw creatieve talent te prikkelen. Denk hierbij aan workshops Cooking Adventure, Schapen drijven, de Bachata dansen of Elkaars hoofd boetseren.

Omarm de rust en schoonheid van de Brabantse Kempen

Kiest u tijdens de krokusvakantie of met Carnaval Landgoed de Biestheuvel als overnachtingsplek? Dan verblijft u meerdere dagen in een sfeervolle groepsaccommodatie in een prachtige, natuurrijke omgeving. De Brabantse Kempen ligt ingeklemd tussen Eindhoven, Tilburg en de Belgische grens. Voor of na de carnavalsactiviteiten kunt u genieten van een sportieve wandeling of fietstocht door de omringende natuurgebieden. Zo komt u bij van de inspanningen van de dag ervoor en tankt u energie voor een volgend carnavalsfeestje. Vanzelfsprekend is het de moeite waard om enkele dagen extra te boeken. Landgoed de Biestheuvel is een ideale plak om te ontnuchteren, op adem te komen of de dagelijkse hectiek te ontvluchten en de schoonheid van de Brabantse Kempen op te zoeken.

Interesse of meer informatie?

Bent u nieuwsgierig naar Landgoed de Biestheuvel om te overnachten met Carnaval of tijdens de krokusvakantie? Bekijk onze groepsaccommodaties met aanvullende informatie en beschikbaarheid. Geeft u de voorkeur aan persoonlijk contact? Via telefoonnummer (0497) 59 12 57 geven we u graag meer tekst en uitleg.

 

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel