• Vriendenweekend Brabant
  • Vriendenweekend Brabant
  • Vriendenweekend Brabant

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.
Kijk hier voor onze vacatures

Vriendenweekend Brabant

Vriendenweekend in de Brabantse Kempen

Gezellig met je vrienden een weekend in de Brabantse Kempen vieren? Samen leuke dingen ondernemen en op ontdekking gaan. De groepsaccommodaties op Landgoed de Biestheuvel zijn dé ideale locatie voor een onvergetelijk vriendenweekend Brabant. Onze sfeervol ingerichte huizen zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor groepen en bieden plaats aan 12 tot 43 personen, met een totale capaciteit van 245 personen. Deze luxe groepsaccommodaties zijn zowel gezamenlijk als afzonderlijk te huur. Ideaal voor een vriendenweekend, weekendje weg, of uitje.

Komt u slaapplaatsen te kort? Geen probleem. U kunt één of twee extra gastenkamers reserveren.

Maaltijdservice vriendenweekend

Op een vriendenweekend Brabant mogen een hapje en een drankje niet ontbreken. Als gastheer met oog voor detail serveert Landgoed de Biestheuvel daarvoor een smaakvolle oplossing: maaltijdservice. Deze extra service is op basis van zelfredzaamheid. Afhankelijk van het gekozen arrangement geniet u elke dag van een ontbijt, lunch en 3-gangendiner. Overdag kunt u onbeperkt genieten van een kopje koffie en/of thee. Meer informatie over de maaltijdservice vindt u onder het kopje ‘meer info (PDF downloads)’.

Outdoor activiteiten

Bent u graag actief bezig in de buitenlucht? In de directe omgeving van Landgoed de Biestheuvel kunt u zwemmen, fietsen en golfen. Blijft u liever op ons landgoed? Geniet dan van de rust, maak een wandeling, of reserveer een van onze Outdoor activiteiten. Ook de kinderen komen volop aan hun trekken op het sportveld, de speeltuin met o.a. glijbaan, klimrekken en airtrampoline. Houdt u van meer uitdaging? Ga dan op het outdoor-terrein aan de slag onder begeleiding van ervaren instructeurs. Het outdoor- terrein met meer dan 30 activiteiten en diverse creatieve workshops zorgen dat uw weekend, voor jong en oud, een vriendenweekend zal worden om nooit te vergeten.

Interesse of meer informatie?

Bent u nieuwsgierig geworden naar een vriendenweekend in Brabant? Bekijk onze groepsaccommodaties voor een met aanvullende informatie en beschikbaarheid. Geeft u de voorkeur aan persoonlijk contact? Via telefoonnummer (0497) 59 12 57 geven we u graag meer tekst en uitleg.

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel