• Klimmen op Landgoed de Biestheuvel
 • Onvergetelijke bedrijfsfeesten op Landgoed de Biestheuvel

MEER INFO & PRIJZEN

Vind snel een geschikte accommodatie voor uw familie, (vrienden)groep of vereniging

NU ZOEKEN
Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

Vacatures Landgoed de Biestheuvel

Wij hebben het druk en zoeken collega’s

 

Kom jij er met ons voor zorgen dat onze gasten samen kunnen genieten? Wij ontvangen al onze gasten met onze mooiste glimlach.

Landgoed de Biestheuvel is een dynamisch recreatiebedrijf, welke bestaat uit 3 onderdelen. Groepsaccommodaties, Outdoor-activiteiten en Horeca voor vergaderingen en feesten. Juist deze combinatie maakt Landgoed de Biestheuvel uniek in zijn soort. Landgoed de Biestheuvel verzorgt geslaagde party’s tot in de finesses voor zowel kleine als grote groepen tot 750 personen. Als feestlocatie van naam weten we wat het inhoudt om een feestje te bouwen. Van de maaltijdservice tot een aantrekkelijk dagprogramma en van themafeest tot entertainment. Alle faciliteiten zijn daarvoor onder één dak aanwezig. We schrijven Gastvrijheid met een hoofdletter

Salarisindicatie zie salaristabel studenten en scholieren onderaan deze pagina

Vacatures:

Bediening

Voor onze horeca zijn we per direct op zoek naar een collega’s. Als serveerster/ober zorg je ervoor dat onze gasten goed geholpen worden tijdens hun diner/borrel of feest(avond). Zowel in de zalen als op het terras. Daarnaast ben je ook flexibel inzetbaar om te helpen in de keuken.  Wij zijn op zoek naar jou als je aan de volgende punten kunt voldoen:

 •     Flexibel inzetbaar
 •     Woonachtig bent in de regio
 •     Leeftijd vanaf 16 jaar. Maar ook herintreders zijn zeer welkom om te solliciteren

Mail arjan@biestheuvel.nl voor meer info of bel 06-53.86.85.22.

 

Schoonmaakster(s)

Wij zijn opzoek naar enthousiaste schoonmaakster voor onze negen vakantiehuizen. We zien graag iemand die van aanpakken weet en gestructureerd kan werken. Netjes, maar toch snel, met een grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Wat zijn de taken? Als schoonmaakster voer je schoonmaakwerkzaamheden uit in de luxe groepsaccommodaties en feest- en vergaderzalen op het landgoed. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit stofzuigen en dweilen, bedden opmaken, sanitair schoonmaken. Wat verwachten wij?

 •     Gemotiveerde houding
 •     Passie voor je werk én oog voor detail
 •     Beschikbaar maandag en vrijdag

Mail arjan@biestheuvel.nl voor meer info of bel 06-53.86.85.22.

 

Aanvullende informatie

Kortom heb je plezier, passie én liefde voor je vak en heb je zin om ons team te komen versterken? Laat het ons weten! Neem contact met ons op. Mocht je nog vragen hebben bel gerust naar 0497 59 12 57 en vraag naar Arjan Verhagen. Stuur je sollicitatiebrief en CV naar arjan@biestheuvel.nl

 

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
 • Praxis klant bij Biestheuvel
 • Klant van Biestheuvel Politie
 • Klant biestheuvel Go-tan
 • Klant brandweer Biestheuvel