• Koffietafel op Landgoed de Biestheuvel
  • Koffietafel op Landgoed de Biestheuvel
  • Op adem komen na een crematie of begrafenis.

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.
Kijk hier voor onze vacatures

Koffietafel

Koffietafel na afloop van een uitvaart

 

Bent u in de Brabantse Kempen op zoek naar een sfeervolle of stemmige locatie voor een koffietafel? De medewerkers van Landgoed de Biestheuvel staan voor u klaar en serveren graag een koffietafel die aansluit bij de wensen van de overledene of de familie. Landgoed de Biestheuvel ligt aan de rand van Hoogeloon en is qua zalen en catering toegesneden op groepen van 20 tot 400 personen. Crematoria in de regio Veldhoven – Eersel – Reusel – Diessen missen vaak deze faciliteiten. Of het is de uitdrukkelijke wens om voor de koffietafel na afloop van een begrafenis of crematie een andere locatie te kiezen.

Uw wensen zijn richtinggevend

Kiest u voor een eenvoudig ingedekte koffietafel met diverse belegde broodjes met kaas en vleeswaren, koffie, thee, melk en jus d’orange? Of gaat uw voorkeur uit naar een uitgebreidere variant met luxe broodjes, soep en een worstenbroodje of snack? Landgoed de Biestheuvel serveert diverse koffietafels. Raadpleeg onze prijslijst voor een indruk van de mogelijkheden. Het overzicht is slechts een indicatie. In overleg met u stellen we graag een koffietafel samen die afgestemd is op uw wensen en budget. Van een kop koffie of thee met een plak cake tot een borrel met hapjes of luxe toastje: uw wensen zijn richtinggevend.

 

Op adem komen, napraten en een toast uitbrengen 

Op adem komen na een crematie of begrafenis. Napraten met familieleden, vrienden en genodigden. Of gezamenlijk stilstaan bij de overledene en het glas heffen op zijn of haar leven. Op Landgoed de Biestheuvel bent u van harte welkom na het plechtige deel van een uitvaart. De zalen zijn toegesneden op koffietafels voor diverse groepsgroottes. Verschillende tafelopstellingen zijn mogelijk en met een roomdivider stemmen we de grootte van de zaal af op uw gezelschap. Ook aan de mindervalide medemens hebben we gedacht. Alle zaken zijn rolstoeltoegankelijk en beschikken over een aangepast toilet. Bij Landgoed de Biestheuvel betaalt u geen zaalhuur en is parkeren gratis.

 

Koffietafels voor gezelschappen van 20 – 400 personen

Landgoed de Biestheuvel beschikt over meerdere zalen die geschikt zijn voor een koffietafel na afloop van een uitvaart. De Herberg is afgestemd op koffietafels voor tussen de 40 en 100 personen. In D’n Brink ontvangen we probleemloos gezelschappen tussen de 20 en 250 personen. De sfeer en de ruimte van De Goei Koamer sluiten naadloos aan op een groepsgrootte van maximaal 80 personen. De Goei Koamer heeft aan de voorkant een overdekt terras. De gastvrije Teutenzaal is een sfeervolle entourage voor koffietafels met 40 tot 200 gasten. Staan er plusminus 400 genodigden op de gastenlijst van uw koffietafel. Ook dan treedt Landgoed de Biestheuvel graag als gastheer op.  Als we zalen combineren, creëren we een ruimte die uitnodigt om koffietafels te organiseren voor gezelschappen tot 400 personen.

 

Interesse of meer informatie over koffietafels?

Voor meer informatie over koffietafels na een uitvaart kunt u direct persoonlijk contact met ons opnemen via telefoonnummer (0497) 59 12 57 of live contact opnemen met de chat rechtsonder op de pagina.

 

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel