• Winterbarbecue op Landgoed de Biestheuvel
  • Winterbarbecue
  • Winter op Landgoed de Biestheuvel

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.
Kijk hier voor onze vacatures

Winterbarbecue

Een winterbarbecue, de ultieme barbecue belevenis in de winter

Zijn barbecues alleen voor de zomer? Welnee! Ook in de winter kunt u heel goed bakken braden! Een barbecue brengt veel sfeer en gezelligheid, vooral in de koudere maanden. Veel mensen denken bij barbecue aan warm weer, korte broeken en een drankje in de zon, maar realiseren zich niet dat juist bij koud weer, een winterbarbecue net zo leuk is! In de donkere wintermaanden biedt een barbecue niet alleen een overheerlijk diner, maar ook een gezellig lichtpuntje in de groep. Iedereen verzamelt zich gezellig rond het licht en warmte van de barbecue en diverse vuurkorven en smikkelt van al het lekkers.

Wat mag u van ons verwachten?

Of u nu een gezellig uitje met het bedrijf, familie of vrienden organiseert, of aansluitend aan een bedrijfspresentatie, congres of (bedrijfs-)receptie een sfeervolle winterbarbecue verzorgd wilt hebben; wij verzorgen heerlijke winterbarbecues voor u en uw gezelschap. Geniet van de heerlijke geuren die vrijkomen terwijl u warm blijft bij brandende vuurkorven. Bij een barbecue bakt u zelf het vlees, maar er kan tegen een meerprijs ook een kok worden gereserveerd om dit voor u te doen. Binnen in een gezellige warme zaal vindt u het buffet met de diverse salades, sauzen en brood met kruidenboter. Natuurlijk is de winterbarbecue ook qua invulling anders dan een zomerbarbecue. Zo houden we rekening met het vlees, maar ook de bijgerechten.

Wilt u exact weten welke lekkere items u mag verwachten? Kijk dan onder het kopje ‘meer info ‘PDF downloads)’ en klik op de informatie over het eten en drinken. Ook voor allerlei andere heerlijke maaltijden vindt u hier de informatie terug.

Interesse of meer informatie?

Heeft u trek gekregen? Reserveer dan nu uw winterbarbecue op Landgoed de Biestheuvel! Liever persoonlijk contact? Bel dan met telefoon (0497) 59 12 57 of mail ons.

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel