Outdoor

outdoor & workshops
  • Survivallen op Landgoed de Biestheuvel
  • Champagne op Landgoed de Biestheuvel
  • Barbecue op Landgoed de Biestheuvel

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.

MEER INFO & PRIJZEN

Vind snel een geschikte accommodatie voor uw familie, (vrienden)groep of vereniging

NU ZOEKEN
Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes en teambuilding

Zoekt u een ideale locatie voor een geslaagde teambuilding of een gezellig bedrijfsuitje in de regio EindhovenTilburg. Landgoed de Biestheuvel verzorgt een onvergetelijke dag vol uitdaging, avontuur, inspiratie en plezier voor groepen vanaf 10 personen tot 1.000 personen. Het is onze kracht dat we alle activiteiten vanuit één locatie geheel verzorgd aanbieden. Van maaltijdservice tot overnachting. We regelen uw personeelsuitjes tot in de puntjes. U hebt dus nergens omkijken naar. U hoeft alleen te genieten.

Benieuwd welke activiteiten wij aanbieden? Bekijk het promotiefilmpje hieronder.

Snel naar een compleet overzicht van alle activiteiten op het landgoed? Klik hier >

Outdoor activiteiten: attractief en uitdagend

Wilt u uw teamleden of medewerkers trakteren op een uitdagende belevenis? Op het outdoor-terrein kunt u kiezen voor survival- en klimparcoursen, wandklimmen, archery tag of paintball. Regelmatig breiden we ons aanbod uit met nieuwe, attractieve groepsactiviteiten. De Highland Games zijn daarvan sprekende voorbeelden. Houdt u van een gezonde dosis spanning? Dan bevelen we u de Moordtocht als groepsactiviteit van harte aan. Doet u het liever wat rustiger aan, dan is een gezellig ritje door De Kempen met de Kickbike Fat Max een echte aanrader.

Creatieve workshops: inspirerend en gezellig

Legt u tijdens een bedrijfsuitje de lat liever iets minder hoog? Geen probleem. Ons instructeursteam neemt graag het voortouw om voor u een gezellig en inspirerend programma samen te stellen. Op onze menukaart voor creatieve workshops staan tal van activiteiten waaruit u een keuze kunt maken. Wat dacht u van Adventure Cooking? In deze workshop leert u op ouderwetse wijze koken in een tipitent. Of leer elkaar beter kennen tijdens een workshop drummen of de Bachata dansen. Het is teveel om op te noemen. Eén ding is zeker: voor bedrijfsfeesten, personeelsuitjes of teambuilding zijn de mogelijkheden legio.

Eten & drinken

Bent u lekker sportief bezig in de buitenlucht? Of prikkelt u uw creativiteit tijdens een inspirerende workshop? Na inspanning is het goed om te ontspannen met een hapje en een drankje. Om de inwendige mens te versterken. Om uw energie een boost te geven. Of gewoon omdat het gezellig is om samen te eten en het glas te heffen. Boekt u een outdoor-activiteit of creatieve workshop op Landgoed de Biestheuvel dan zorgt onze keukenbrigade graag voor een smakelijk intermezzo.

Ervaren instructeurs

Veiligheid en kwaliteit staan bij al onze activiteiten voorop. Onze ervaren, goed opgeleide instructeurs stellen u op uw gemak en houden een oogje in het zeil. We besteden veel aandacht aan selectie, opleiding en (na)scholing van medewerkers. En we werken intensief samen met diverse opleidingen.

Veiligheid en kwaliteit voorop

Onze veiligheidsnorm ligt op een zeer hoog niveau. Landgoed de Biestheuvel is lid van de brancheorganisaties Stichting Groepsaccommodaties Nederland en Stichting Veilig Werken Buitensport.

Interesse of meer informatie?

Bent u nieuwsgierig naar Landgoed de Biestheuvel als locatie voor uw bedrijfsuitje of teambuilding? Neem contact op via telefoonnummer (0497) 59 12 57 voor meer tekst en uitleg over de mogelijkheden. Of om gezamenlijk een aantrekkelijk programma samen te stellen.

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel