• Escape Room Brabant bij Landgoed de Biestheuvel
  • Kraak het slot van de Escape Room Brabant bij Landgoed de Biestheuvel
  • Slot in de Escape Room Brabant van Landgoed de Biestheuvel

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.
Kijk hier voor onze vacatures

Escape Room

Escape room: “Het Jagersch Huys” op Landgoed de Biestheuvel

Kunt u binnen 60 minuten het mysterie ontrafelen? Internationaal is er een interessante trend. Namelijk de opkomst van Real Life Escapes Rooms. Escapes Rooms waren lang digitale spellen. Tot een in Californië wonende Japanner in 2005 bedacht dat deze spellen ook in het echt gespeeld kunnen worden. In alle wereldsteden, maar ook in Brabant (regio EindhovenTilburg) springen de Escape Rooms als paddenstoelen uit de grond. Snel meer info? Klik hier voor contact.

Hoogeloon: Escape Room “Het Jagersch Huys”

Begin vorige eeuw verdween de vader van Cornelis, de jachtopziener van Landgoed de Biestheuvel. Hij liet Cor achter met een raadselachtig mysterie wat, ook na zijn dood in 1993, onopgelost bleef. Het huis van Cornelis staat nog steeds op het Landgoed. Het mysterie van de verdwijning van zijn vader is nog altijd niet opgelost. Lukt het jou en je team om uit te vinden wat er is gebeurd? Je hebt precies een uur de tijd! Mail nu

Info:

  • Prijs : € 250,- per game
  • Tijd : 1 uur + ca. 10 minuten instructie
  • Deelname : Maximaal 20 personen
  • Leeftijd :  Minimaal 16 jaar
  • Indooractiviteit

Bekijk de trailer voor een impressie van deze activiteit!

Wat is een escape room precies?

Een escape room is een spel waarbij je samen met je team fysiek in een kamer wordt opgesloten. Het doel is om een mysterie te ontrafelen door het oplossen van raadsels binnen een bepaalde tijd.

Wat maakt een escape room uniek?

De escape room is, anders dan de meeste uitjes, een denkspel. Door de uitdaging van de raadsels en puzzels, de wegtikkende tijd en de opzwepende muziek, voelt het echter aan alsof je in een surrealistische rollercoaster zit. Tijdens het spel word je heen en weer gegooid tussen emoties. Stress, blijdschap, verslagenheid, euforie: je maakt het allemaal mee! Je bent lijfelijk aanwezig in een verhaal, waardoor je je normale leven even helemaal vergeet.

Compleet Escape House in plaats van Room

Op Landgoed de Biestheuvel gaan we nog een stapje verder. We hebben geen Room maar een heus House. De real life game “Jagersch Huys” heeft niet als doel het ontsnappen uit het huis maar het oplossen van een mysterie. Je krijgt een uur de tijd om een meeslepend verhaal te ontrafelen door te puzzelen, rekenen, samenwerken en out-of-the-box denken.

Interesse of meer informatie?

Bent u nieuwsgierig geworden naar Landgoed de Biestheuvel? Geeft u de voorkeur aan persoonlijk contact? Via telefoonnummer (0497) 59 12 57 geven we u graag meer tekst en uitleg. Niet gevonden wat u zocht? Kijk bij onze andere indoor bedrijfsuitjes.

 

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel