• Wandelvakantie bij Landgoed de Biestheuvel
  • Wandelvakantie bij Landgoed de Biestheuvel
  • Wandelvakantie bij Landgoed de Biestheuvel

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.
Kijk hier voor onze vacatures

Wandelvakantie

Wandelvakantie Landgoed de Biestheuvel

Het gebied van de Brabantse Kempen is een waar paradijs voor wandelaars. Het landschap kent onder andere prachtige beekdalen, bossen en natuurgebieden met vennen en heidevelden. Bovendien is het rijk aan cultuurhistorie. Alle Kempische gemeenten hebben een eigen wandelnetwerk. Ons landgoed ligt voor een groot gedeelte in de gemeente Eersel. De Wandelgemeente van 2014. Aarzel niet en reserveer daarom uw wandelvakantie op Landgoed de Biestheuvel!

Wandelroutes in de omgeving

In de omgeving van Landgoed de Biestheuvel staat het bol van allerlei wandelroutes, maar ook op het eigen landgoed is een route van 1,7km en 3km te vinden. De gemeente Eersel heeft bijvoorbeeld maar liefst 160 wandelroutes met een totale lengte van 1500 km! Net als bij een fiets knooppunten route is er ook een wandel knooppunten route. Hiermee stelt u zelf de route samen door de knooppunten met elkaar te verbinden. Door de vele bos- en heidegebieden is er altijd een mooie groene route te verzinnen.

Start- en eindpunt

Kies als start- en eindpunt voor Landgoed de Biestheuvel en overnacht in één van de 9 luxe groepsaccommodaties. Ontspan na het wandelen bij de open haard of in het zonnetje in de privé tuin. Om u volledig te ontzorgen kunnen wij ook uw eten en drinken verzorgen in uw eigen accommodatie. Een lekker ontbijtje, lunchpakketje voor onderweg en ’s avonds een driegangenmenu of een BBQ behoort allemaal tot de mogelijkheden. Kijk voor meer informatie over de maaltijdservice onder het kopje ‘meer info (PDF Downloads)’.

Komt u net een paar slaapplaatsen te kort? Geen probleem. U kunt één of twee extra gastenkamers reserveren.

Vervoer

Wilt u niet wandelend naar het beginpunt van uw tocht? Of legt u een route af verdeeld over meerdere dagen? Landgoed de Biestheuvel heeft een grote huifwagen met traktor en een Amerikaanse schoolbus. Wij kunnen u op het einde van de dag ophalen waar u bent geëindigd en de volgende dag brengen wij u weer terug, voor het vervolg van uw wandeling.

Meer informatie

Wilt u zelf de accommodaties eens bekijken? Natuurlijk ontvangen wij u graag voor een geheel vrijblijvende rondleiding op ons Landgoed. Heeft u uw accommodatie al gekozen? Reserveer dan nu uw wandelvakantie, bij Landgoed de Biestheuvel! U kunt ook direct contact met ons opnemen via telefoonnummer (0497) 59 12 57.

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel