• Fietsvakantie op Landgoed de Biestheuvel
  • Fietsvakantie op Landgoed de Biestheuvel
  • Fietsvakantie op Landgoed de Biestheuvel

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.
Kijk hier voor onze vacatures

Fietsvakantie

Fietsvakantie op Landgoed de Biestheuvel

Een zorgeloze fietsvakantie op Landgoed de Biestheuvel. Geniet van de mooiste fietsroutes in de Brabantse Kempen en van de sfeervolle en comfortabele groepsaccommodaties. Vijf dagen (4 nachten), onbeperkt koffie en thee en diverse maaltijden worden speciaal voor u verzorgd in uw eigen accommodatie.

Fiets netwerk

Het Fietsroutenetwerk is een netwerk van bewegwijzerde fietsroutes, uitgestippeld door de hele provincie. Ieder knooppunt van wegen heeft een nummer. Door de knooppunten te volgen waar je langs wil fietsen, bepaal je zelf de route en de afstand van je fietstocht. Ieder knooppunt heeft een paneel met een routekaart, zodat je de route altijd tussentijds nog kunt aanpassen. De route naar het volgende knooppunt staat langs de weg aangegeven op bordjes. Alle routes zijn in beide richtingen te fietsen.

Met het knooppunten netwerk geniet je van 100% vrijheid en flexibiliteit. Je bepaalt zelf de afstand en de route van je fietstocht. Bovendien kun je de route ieder moment wijzigen, als je toch een rondje meer of minder wil fietsen. ideaal voor een ontspannen fietsvakantie.

Verblijf op Landgoed de Biestheuvel

Na het fietsen in de omgeving bent u vast toe aan wat rust. Kies een van onze groepsaccommodaties en ontspan in de privétuin of bij de open haard. U mag natuurlijk zelf koken in de accommodatie, maar wilt u het zich helemaal makkelijk maken, reserveer dan onze maaltijdservice. Hierbij krijgt u het gehele verblijf alle maaltijden in de accommodatie verzorgd. Hieronder vindt u een voorbeeld van de maaltijdservice voor een midweek. Alle maaltijden worden in de accommodatie gebracht.

Maandag

13.00 Aankomst en ontvangst op Landgoed de Biestheuvel
’s Avonds: 3-gangen-menu als buffet

Dinsdag, woensdag en donderdag

Ontbijt/lunch gecombineerd (u kunt dan zelf bijvoorbeeld een lunchpakket maken)
’s Avonds: 3-gangen-menu als buffet

vrijdag

Ontbijt

Alle maaltijd mogelijkheden vindt u onder het kopje ‘meer info (PDF Downloads)’. Komt u net een paar slaapplaatsen te kort? Geen probleem. U kunt één of twee extra gastenkamers reserveren.

Meer informatie

Reserveer nu uw fietsvakantie, bij Landgoed de Biestheuvel! Heeft u liever persoonlijk contact? Bel ons dan via telefoonnummer (0497) 59 12 57. 

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel