• Winkelvakantie bij Landgoed de Biestheuvel
  • Winkelvakantie bij Landgoed de Biestheuvel
  • Winkelvakantie bij Landgoed de Biestheuvel

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.
Kijk hier voor onze vacatures

Winkelvakantie

Winkelvakantie op Landgoed de Biestheuvel

Een zorgeloze winkelvakantie beleven op Landgoed de Biestheuvel? Dat kan! Geniet van de gezellige dorpen en steden rondom het Landgoed en overnacht in één van de de sfeervolle en comfortabele groepsaccommodaties.

Winkel aanbod in de omgeving

Landgoed de Biestheuvel ligt in het hart van de Brabantse Kempen, met allerlei leuke steden om zich heen. Zo is Eindhoven op steenworp afstand, maar ook Tilburg en Den Bosch zijn binnen handbereik. Zoekt u een wat kleinere stad of dorp om te shoppen en winkelen? Ga dan eens naar Oisterwijk, Veldhoven of Eersel. Op de markt in Eersel vindt u naast winkels ook een gezellig plein met diverse restaurantjes en barretjes voor een drankje tussendoor.

Uw verblijf op Landgoed de Biestheuvel

Met 9 groepsaccommodaties van verschillende groottes is er voor elke groep een passende accommodatie te vinden. Shop naar hartenlust in de omgeving en kom daarna volledig tot rust op het landgoed. Elke accommodatie beschikt over een eigen tuin en gezellige woonkamer met haard. Zowel in de winter als in de zomer is het hier dus goed toeven. Heeft u na het winkelen geen zin meer om te koken? Geen probleem! Kies dan voor onze maaltijdservice. Hiermee krijgt u elke dag alle maaltijden in de accommodatie verzorgd. Hieronder ziet u een voorbeeld van de maaltijdservice voor een midweek:

Maandag

13.00 Aankomst en ontvangst op Landgoed de Biestheuvel
’s Avonds: 3-gangen-menu als buffet

Dinsdag, woensdag en donderdag

Ontbijt/lunch gecombineerd (u kunt dan zelf bijvoorbeeld een lunchpakket maken)
’s Avonds: 3-gangen-menu als buffet

vrijdag

Ontbijt

Alle informatie over de maaltijden vindt u onder het kopje ‘meer info (PDF Downloads)’. Komt u net een paar slaapplaatsen te kort? Geen probleem. U kunt één of twee extra gastenkamers reserveren. Heeft u speciale wensen? Bent u met minder personen of wilt u een kortere vakantie? Laat het ons weten en wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer informatie

Reserveer nu uw winkelvakantie, bij Landgoed de Biestheuvel! U kunt ook direct contact met ons opnemen via telefoonnummer (0497) 59 12 57. Wilt u de mogelijkheden met eigen ogen bekijken? Natuurlijk ontvangen wij u graag voor een geheel vrijblijvende rondleiding op ons Landgoed.

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel