• Speeltuin op Landgoed de Biestheuvel
  • Schooluitje op Landgoed de Biestheuvel
  • Klimmen op Landgoed de Biestheuvel

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.
Kijk hier voor onze vacatures

Schoolkamp

Schoolkamp arrangement met spannende outdoordag en BBQ

Organiseert u dit jaar het schoolkamp? Maak het u dan gemakkelijk en kom naar Landgoed de Biestheuvel. Op het landgoed kan het complete kamp worden verzorgd, van overnachting tot activiteiten en lekkere maaltijden. Een dergelijk kamp wordt zeker één van de hoogtepunten van het schooljaar, een avontuur dat jarenlang blijft hangen!

 

Overnachting

Voor de overnachting stemmen we graag de meest passende groepsaccommodatie met u af. Dit is afhankelijk van het aantal leerlingen, het aantal docenten (en of zij kamers delen) en natuurlijk het budget! Op het landgoed zijn 9 groepsaccommodaties van verschillende groottes met een gezamenlijke capaciteit van 245 personen. Bent u met een groep groter dan 43 personen, dan zullen er accommodaties gecombineerd moeten worden. Wij adviseren u hier graag in!

 

Activiteiten

Een survivalochtend of -middag op ons eigen outdoor terrein onder de veilige begeleiding van ervaren instructeurs en eigen docenten. U kunt de dag, of dagdeel, zelf samenstellen! U kunt kiezen uit een van de 30 activiteiten, maar we hebben ook speciaal voor scholen een schoolprogramma samen gesteld. Kies voor een 3 uur durend programma, of verleng deze tegen een meerprijs naar 5,5 uur. Groot voordeel, de prijs is aantrekkelijk en u mag zelf uit de geselecteerde activiteiten een keuze maken.  Kijk voor meer informatie over het schoolprogramma in de bijlage bij ‘meer info (PDF downloads)’.

 

Diner en afsluiting

Natuurlijk kan een kamp niet bestaan zonder lekker eten! Sluit bijvoorbeeld de dag af met een barbecue of een heerlijk buffet. U mag dit natuurlijk zelf verzorgen, maar houdt u het graag gemakkelijk, kies van voor onze maaltijdservice. Hiermee zijn alle maaltijden voor het gehele verblijf geregeld. Daarnaast is het ook mogelijk om één of enkele maaltijden te reserveren, in plaats van een compleet arrangement. In de bijlage onder het kopje ‘meer info (PDF Downloads)’ vindt u meer informatie over de maaltijdservice.

Naast deze gerechten bieden we speciaal voor scholen ook de mogelijkheid om, tegen een scherp tarief, eenpansgerechten te reserveren. Dit zijn gerechten zoals macaroni, nasi en lasagne. Zo is er voor elk budget een smakelijke optie!

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden voor een schoolkamp? Informeer dan via info@biestheuvel.nl of bel naar telefoonnummer (0497) 59 12 57. Natuurlijk ontvangen wij u graag voor een geheel vrijblijvende rondleiding op ons Landgoed. We vernemen dan graag wanneer het u schikt, zodat we zeker weten dat een accommodatie vrij is.

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel