• Paintball bij Landgoed de Biestheuvel
  • Boogschieten op Landgoed de Biestheuvel
  • Bumperball bij Landgoed de Biestheuvel

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.

MEER INFO & PRIJZEN

Vind snel een geschikte accommodatie voor uw familie, (vrienden)groep of vereniging

NU ZOEKEN

Shooter

Avontuurlijk outdoor arrangement The Shooter

Ben jij op zoek naar een avontuurlijke, actieve invulling van jouw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag? Of wil je gewoon samen een leuke dag beleven? Dan is het outdoor arrangement The Shooter precies wat je zoekt. Strijd met of tegen elkaar tijdens spannende outdoor activiteiten boordevol actie. The Shooter wordt verzorgd door Landgoed de Biestheuvel in Brabant.

Outdoor activiteiten programma

Na een ontvangst met een kopje koffie of thee beginnen jullie aan het drie uur durende programma met verschillende outdoor activiteiten en spellen. De activiteiten worden begeleid door een enthousiaste en ervaren instructeur. Tussendoor is er gelegenheid om even uit te rusten en te genieten van een glaasje fris, bier of wijn en bittergarnituur.

Het outdoor arrangement bestaat uit de volgende activiteiten:

  • Boogschieten
  • Paintballen
  • Bumperbal

Rennen, schieten, springen, duiken, stuiteren en vooral veel lachen. Bij deze activiteiten geniet je van de spanning en actie, maar maak je vooral heel veel plezier. Dit wordt een dag om nooit meer te vergeten!

Lunch of diner

Samen eten is natuurlijk de perfecte afsluiting van deze leuke, actieve dag. Na alle inspanning hebben jullie vast honger. Niets is leuker dan smullen van een heerlijke lunch of een barbecue en ondertussen nog even gezellig napraten. Landgoed de Biestheuvel verzorgt zelf de catering. Maak jouw arrangement compleet met een heerlijke maaltijd. Je kunt de dag eindigen met een gezellige feestavond bij Landgoed de Biestheuvel. Jullie kunnen er zelfs overnachten. Stel het programma voor jouw bedrijfsuitstapje of vrijgezellenfeest helemaal zelf samen. Graag persoonlijk advies? Mail naar info@biestheuvel.nl of bel 0497-59.12.57

Op onze prijslijst Eten & Drinken (download linksboven op deze pagina) kunt u de mogelijkheden alvast zien.

 

Outdoor arrangementen bij Landgoed de Biestheuvel

Landgoed de Biestheuvel is de ideale locatie voor bedrijfsfeesten, personeelsuitjes, vrijgezellenfeesten of familiedagen. Het Landgoed heeft alle faciliteiten die nodig zijn om jouw dag te laten slagen. Er worden diverse outdoor arrangementen met verschillende activiteiten aangeboden. Ook indoor activiteiten of creatieve workshops behoren tot de mogelijkheden. Voor ieder gezelschap is er dus wel een programma, ongeacht samenstelling van de groep en wensen. Klik hiervoor een compleet overzicht en meer informatie.

Beleef het avontuur!

The Shooter outdoor arrangement boek je eenvoudig via onze site. Of kies je toch liever voor andere uitdagende arrangementen? Op de site vind je alle informatie en kun je tevens boeken. Natuurlijk kun je ook altijd even contact met ons opnemen.

 

 

 

 

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant biestheuvel Go-tan
  • Klant brandweer Biestheuvel