• Paintball bij Landgoed de Biestheuvel
  • Boogschieten op Landgoed de Biestheuvel
  • Bumpervoetbal op Landgoed de Biestheuvel

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.

MEER INFO & PRIJZEN

Vind snel een geschikte accommodatie voor uw familie, (vrienden)groep of vereniging

NU ZOEKEN
Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

Shooter

Avontuurlijk outdoor arrangement The Shooter

Bent u op zoek naar een avontuurlijke, actieve invulling van uw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag? Of wilt u gewoon samen een leuke dag beleven? Dan is het outdoor arrangement The Shooter precies wat u zoekt. Ga de strijd aan met je collega’s, vrienden of familie tijdens dit knallend arrangement boordevol actie. The Shooter wordt verzorgd door Landgoed de Biestheuvel in Brabant.

Outdoor activiteiten programma

Na een ontvangst met een kopje koffie of thee beginnen jullie aan het drie uur durende programma met verschillende outdoor activiteiten en spellen. De activiteiten worden begeleid door een enthousiaste en ervaren instructeur. Tussendoor is er gelegenheid om even uit te rusten en te genieten van een glaasje fris, bier of wijn en bittergarnituur.

Het outdoor arrangement bestaat uit de volgende activiteiten:

Rennen, schieten, springen, duiken, stuiteren en vooral veel lachen. Bij deze activiteiten geniet u van de spanning en actie, maar maat u vooral heel veel plezier.

Lunch of diner

Samen eten is natuurlijk de perfecte afsluiting van deze leuke, actieve dag. Na alle inspanning heeft u vast honger. Niets is leuker dan smullen van een heerlijke lunch of een barbecue en ondertussen nog even gezellig napraten. Landgoed de Biestheuvel verzorgt zelf de catering. Maak uw arrangement compleet met een heerlijke maaltijd. U kunt de dag eindigen met een gezellige feestavond bij Landgoed de Biestheuvel. Jullie kunnen er zelfs overnachten. Stel het programma voor uw bedrijfsuitstapje of vrijgezellenfeest helemaal zelf samen. Graag persoonlijk advies? Mail of bel 0497-59.12.57

Op onze prijslijst Eten & Drinken (download linksboven op deze pagina) kunt u de mogelijkheden alvast zien.

 

Outdoor arrangementen bij Landgoed de Biestheuvel

Landgoed de Biestheuvel is de ideale locatie voor bedrijfsfeesten, personeelsuitjes, vrijgezellenfeesten of familiedagen. Het Landgoed heeft alle faciliteiten die nodig zijn om uw dag te laten slagen. Er worden diverse outdoor arrangementen met verschillende activiteiten aangeboden. Ook indoor activiteiten of creatieve workshops behoren tot de mogelijkheden. Voor ieder gezelschap is er dus wel een programma, ongeacht samenstelling van de groep en wensen. Klik hiervoor een compleet overzicht en meer informatie.

Beleef het avontuur.

The Shooter outdoor arrangement boekt u eenvoudig via onze site. Of kiest u toch liever voor andere uitdagende arrangementen? Op de site vindt u alle informatie en kunt u tevens boeken. Natuurlijk kunt u ook altijd rechtstreeks contact met ons opnemen.

 

 

 

 

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel