• Paintball bij Landgoed de Biestheuvel
  • Boogschieten bij Landgoed de Biestheuvel
  • Katapult schieten bij Landgoed de Biestheuvel

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.
Kijk hier voor onze vacatures

Shooter

Avontuurlijk outdoor arrangement The Shooter

Bent u op zoek naar een avontuurlijke, actieve invulling van uw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag? Of wilt u gewoon samen een leuke dag beleven? Dan is het outdoor arrangement Shooter precies wat u zoekt. Ga de strijd aan met je collega’s, vrienden of familie tijdens dit knallend arrangement boordevol actie. Shooter wordt verzorgd door Landgoed de Biestheuvel in Brabant.

Outdoor activiteiten programma

Shooter is een 3 uur durend arrangement, dat begint met een rustig ontvangst met een kopje koffie of thee. Daarna staan er verschillende knallende outdoor activiteiten voor jullie klaar. Deze activiteiten worden begeleid door een enthousiaste en ervaren instructeur. Tussendoor is er ook gelegenheid om even uit te rusten en te genieten van een glaasje fris, bier of wijn met een heerlijk bittergarnituur.

Het outdoor arrangement Shooter bestaat uit de volgende activiteiten:

Rennen, schieten, springen, duiken, stuiteren en vooral veel lachen. Bij deze activiteiten geniet u van de spanning en actie, maar maakt u vooral heel veel plezier.

Lunch of diner

Samen eten is natuurlijk de perfecte afsluiting van deze leuke, actieve dag. Na alle inspanning heeft u namelijk vast honger. Niets is dan leuker dan smullen van een heerlijke lunch of een barbecue en ondertussen nog even gezellig napraten. Landgoed de Biestheuvel verzorgt zelf alle maaltijden en gerechten. Maak uw arrangement compleet met een heerlijke maaltijd. U kunt de dag ook eindigen met een gezellige feestavond bij Landgoed de Biestheuvel en het is zelfs mogelijk om te overnachten. Zo stelt u het programma voor uw bedrijfsuitstapje of vrijgezellenfeest helemaal zelf samen. Graag persoonlijk advies? Mail of bel 0497-59.12.57

Op onze prijslijst Eten & Drinken (download linksboven op deze pagina) kunt u ook alle mogelijkheden alvast zien.

 

Outdoor arrangementen bij Landgoed de Biestheuvel

Landgoed de Biestheuvel is de ideale locatie voor bedrijfsfeesten, personeelsuitjes, vrijgezellenfeesten of familiedagen. Het Landgoed heeft alle faciliteiten die nodig zijn om uw dag te laten slagen. Er worden diverse outdoor arrangementen met verschillende activiteiten aangeboden. Ook indoor activiteiten of creatieve workshops behoren tot de mogelijkheden. Voor ieder gezelschap is er dus wel een programma, ongeacht samenstelling van de groep en wensen. Klik hiervoor een compleet overzicht en meer informatie.

Beleef het avontuur.

Het Shooter outdoor arrangement boekt u eenvoudig via onze site. Kiest u toch liever voor een van de andere uitdagende arrangementen? Op de site vindt u alle informatie en kunt u tevens direct reserveren. Natuurlijk kunt u ook altijd rechtstreeks contact met ons opnemen!

 

 

 

 

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel