Outdoor

outdoor & workshops
  • Divers aanbod van maaltijden bij groepsaccommodatie op Landgoed de Biestheuvel
  • Bedrijfsuitje organiseren op Landgoed de Biestheuvel
  • Gezellig familiefeest op Landgoed de Biestheuvel

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.
Kijk hier voor onze vacatures

Eten & Drinken

Eten & drinken tijdens outdoor-activiteiten en workshops

Bent u lekker sportief bezig in de buitenlucht? Of prikkelt u uw creativiteit tijdens een inspirerende workshop? Na inspanning is het goed om te ontspannen met een hapje en een drankje. Om de inwendige mens te versterken. Om uw energie een boost te geven. Of gewoon omdat het gezellig is om samen te eten en het glas te heffen. Als u een outdoor-activiteit of creatieve workshop boekt op Landgoed de Biestheuvel zorgt onze keukenbrigade voor een smakelijk intermezzo. Van een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij tot een kop soep met broodjes. En van tapasgerechtjes of tot een heerlijk 3-gangendiner: onze menukaart biedt een grote variatie aan mogelijkheden voor elk budget. Nieuwsgierig naar onze keuken? Neem dan voorproefje en download in het linker menu de prijslijst Eten & Drinken.

Volg het bord Eten en drinken van Landgoed de Biestheuvel op Pinterest. 

Speciale (dieet)wensen

Gastvrijheid is voor onze medewerkers de normaalste zaak van de wereld. We ontvangen u in stijl en we schotelen u graag een maaltijd voor die naar meer smaakt. Zo leveren we met onze keukenbrigade een bijdrage aan een geslaagde outdoor-activiteit of workshop. Natuurlijk houden we rekening met uw speciale (dieet)wensen. Breng ons tijdig op de hoogte van bijvoorbeeld een glutenvrij dieet. Onze kok speelt daar vervolgens creatief op in, zodat iedereen kan genieten van een lunch, diner of buffet. Wilt u uw activiteit of workshop omlijsten met een verrassend menu? Denk dan eens aan een Brabants streekgerecht, een stamppotbuffet (tussen 1 oktober en 1 april) of buffet de Verwennerij. Natuurlijk blijft de barbecue populair als afsluiting van een teambuildingssessie. Daar hebben we op gerekend. U hebt de keuze uit diverse barbecues, inclusief BBQ’s met halal vlees en vegetarische hapjes.

Warme en koude dranken

Als u actief bezig bent, moet u regelmatig uw dorst lessen. En na gedane arbeid is het gezellig om samen het glas te heffen. In beide gevallen serveert Landgoed de Biestheuvel een drankje naar wens. Op onze drankenkaart prijken diverse warme en koude drankjes. Van een cappuccino tot een energiedrankje en van een flesje witbier tot een glas witte of rode wijn. Bij groepen is het handig om de drank af te kopen. U betaalt dan een vast bedrag per persoon gedurende een vooraf afgesproken tijd. Als u voor deze optie kiest, dan hebben uw gasten onbeperkt de keuze uit ons gehele assortiment. Download voor de verschillende mogelijkheden de prijslijst Eten & Drinken in het linker menu.

Bekijk het promotiefilmpje om te zien wat u van ons kunt verwachten!

Meer informatie over prijzen en arrangementen?

Onze menukaarten geven slechts een indicatie van de mogelijkheden bij Landgoed de Biestheuvel. Onze medewerkers geven u graag meer tekst en uitleg over de verschillende arrangementen en buffetten voor eten en drinken. Bel (0497) 59 12 57 om uw (dieet)wensen samen met ons te bespreken

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel