• Oktoberfest op Landgoed de Biestheuvel
  • Biercantus op Landgoed de Biestheuvel
  • Vergaderen in de Teutenzaal bij Landgoed de Biestheuvel

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.
Kijk hier voor onze vacatures

Oktoberfest

OKTOBERFEST Brabant

Wunderbar Oktoberfest

Op zoek naar een gezellige feestavond waar  lekker eten, voldoende drinken én een leuke activiteit in één avond aan bod komen, boek dan ons legendarische Oktoberfest. Wat mag u van ons verwachten? Dit programma zorgt ervoor dat de gasten bij binnenkomst al direct in de sfeer komen, door middel van een Duits hoedje dat ze uitgereikt krijgen. Vervolgens nemen de gasten plaats aan de lange biertafels die opgesteld staan in een sfeervolle aangeklede Oktoberfest zaal.

Alle dranken worden in grote pullen geserveerd en zodra iedereen is voorzien van een drankje, presenteren wij een 3-gangen Duits buffet. Er moet natuurlijk een goede bodem gelegd worden, want na het buffet,  starten we met de biercantus.

 

Maar wat is een biercantus?

Tijdens een biercantus zitten alle deelnemers aan lange biertafels die opgesteld zijn voor het podium waar een duo presentatoren hun liedjes zingen en draaien. Wanneer zij de liedjes zingen worden alle deelnemers geacht om uit volle borst mee te zingen, te dansen en te feesten. Niemand kan zeggen dat hij de tekst niet kent, want iedereen krijgt bij aanvang van de cantus een liederenboekje waar alle teksten van de liedjes in beschreven staan.

 

Jetzt Geht’s Los

Na de biercantus gaat het feest echt los.  Het presentatie duo zorgt voor de muzikale omlijsting en er wordt een live optreden verzorgt met Duitse Schlagernummers die iedereen mee kan zingen!

 

Polonaise, bier, Duitse schalgers

De afgelopen jaren hebben wij dit feest voor zeer uiteenlopende bedrijven verzorgt en  enorm veel positieve reacties ontvangen. Binnen no-time liepen de gasten in polonaise door de zalen en kon men terugkijken op een uniek feest

 

Oktoberfest compleet

Benieuwd naar de prijzen voor een compleet oktoberfest, inclusief heerlijk Duits 3-gangen buffet en afkoop van de drankjes? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden via info@biestheuvel.nl of telefonisch via (0497) 59 12 57.

 

 

 

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel