• Kerst op Landgoed de Biestheuvel
  • Kerst op Landgoed de Biestheuvel
  • Kerst op Landgoed de Biestheuvel

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.
Kijk hier voor onze vacatures

Kerst

Kerst op Landgoed de Biestheuvel

Wilt u tijdens de Kerstdagen gezellig met vrienden of familie logeren op een landgoed? Bij Landgoed de Biestheuvel kunt u voor een betaalbare prijs, geheel verzorgd, in een groepsaccommodatie overnachten. Het buitenterrein is met Kerst verlicht door duizenden lichtjes en binnen zit u naast de kerstboom, heerlijk warm bij de open haard.

Volledig verzorgde Kerst

In alle accommodaties is een eigen bar en keuken aanwezig. U mag natuurlijk zelf gaan kokkerellen, maar wilt u met Kerst dit over laten aan anderen, dan nemen we dit graag van u over! Hieronder vindt u het Kerstarrangement voor 2022.

  • Soep met broodmaaltijd of friet met 2 snacks p.p. en frisse salade op de dag van aankomst
  • Een heerlijk ontbijt/lunch gecombineerd de volgende dag. Hierbij verzorgen wij tijdens het ontbijt extra items, zodat u zelf op een gewenst moment kunt lunchen.
  • Een 3-gangen menu gepresenteerd als buffet in de accommodatie waarbij u zelf de invulling van de gangen mag kiezen.
  • Op 26 december verzorgen we weer het ontbijt/lunch gecombineerd en ’s avonds wordt er weer een heerlijk 3-gangen menu gebracht.
  • Op 27 december kunt u kiezen uit een ontbijt/lunch gecombineerd, of een heerlijke brunch tijdens deze Kerstdagen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om de 3-gangen menu’s om te zetten naar een buffet, of eventueel zelfs een barbecue bij de accommodatie! Wij vernemen het graag indien u specifieke wensen heeft, om de Kerst echt speciaal voor u te maken.

In dit Kerstarrangement is onbeperkt koffie en thee inbegrepen, maar niet standaard de overige dranken. Desgewenst kunnen wij in de bar van uw accommodatie flessen drinken verzorgen, of een fust bier met eigen tapinstallatie! Deze dranken worden berekent op basis van nacalculatie per geopende fles / fust.

Kerst in onze horeca

In 2022 verzorgen wij geen Kerstbuffetten in onze horeca. Uiteraard kunt u wel allerlei opties reserveren in uw eigen accommodatie, zoals hierboven beschreven staat.

Meer informatie

Natuurlijk ontvangen wij u graag voor een geheel vrijblijvende rondleiding op ons Landgoed. Zo kunt u zelf de accommodatie bekijken en de Kerst mogelijkheden bespreken.

Direct uw verblijf met Kerst reserveren? Dat kan ook! Neem contact met ons opnemen via telefoonnummer (0497)-591257, of mail naar info@biestheuvel.nl.

Komt u net een paar slaapplaatsen te kort? Geen probleem. U kunt één of twee extra gastenkamers reserveren.  

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel