Verblijf

groepsaccommodaties
  • Heerlijke broodjes bij Landgoed de Biestheuvel
  • Borrel met de collega's op Landgoed de Biestheuvel
  • Winter BBQ op Landgoed de Biestheuvel

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.

MEER INFO & PRIJZEN

Vind snel een geschikte accommodatie voor uw familie, (vrienden)groep of vereniging

NU ZOEKEN
Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

Eten & Drinken

Maaltijdservice in uw accommodatie

Alle groepsaccommodaties beschikken over een goed geoutilleerde keuken, zodat u zelf voor grote groepen kunt koken. Gaat u niet zelf met potten en pannen aan de slag, dan is onze maaltijdservice een goed alternatief. Als u kiest voor deze service, dan bereidt onze keukenbrigade 3 keer per dag een maaltijd voor u.

Kijk hier voor meer informatie over het verblijf bij Landgoed de Biestheuvel tijdens corona en de COVID-19 protocollen van Landgoed de Biestheuvel.

Volg het bord Buffet & Zo van Landgoed de Biestheuvel op Pinterest.

Maaltijdservice uit eigen keuken, zó bespaart u geld

Onder het motto van ‘gemak dient de mens’ kunt u gebruikmaken van onze maaltijdservice uit eigen keuken. Deze service is op basis van zelfwerkzaamheid in de groepsaccommodatie waarin u verblijft. Bij maaltijdservice staat zelfvoorziening centraal: u dekt dus zelf de tafel in uw groepsaccommodatie. U bent zelf verantwoordelijk voor de afwas. In de accommodaties staan afwasmachines en gratis vaatwas tabletten. Hierdoor houden we de maaltijden betaalbaar voor een zeer lage, vaste prijs.

Heeft u een allergie? Meld het ons, we adviseren u graag. Of bekijk online onze allergenenkaart

Logies ontbijt – Half pension – Vol pension

Om uw gezelschap 100 procent te ontzorgen, kunt u gebruikmaken van onze maaltijdservice. Dat is lekker én gemakkelijk.  Afhankelijk van het gekozen arrangement geniet u elke dag van een ontbijt, lunch en 3-gangendiner. Hebben uw gasten speciale dieetwensen? Geen zorgen. Onze keukenbrigade is erop voorbereid. Overdag kunt u onbeperkt genieten van een kopje koffie en/of thee.  Het is mogelijk extra voordelig te kiezen voor logies ontbijt, halfpension of volpension.     

Onderstaande arrangementen zijn inclusief koffie, thee, koffiemelk, suiker, melk, jus d’orange en de prijs is voor het gehele verblijf, dus niet per dag!

Volwassenen
Volpension weekend €  43,00
Volpension langweekend €  64,25
Volpension midweek € 104,75
Volpension Pinksteren, Pasen €  68,00
Volpension Hemelvaart €  93,50
Volpension Kerst €  68,00
Volpension Jaarwisseling €  93,50

 

Kinderen (3-12jaar) ontvangen 30% korting op bovengenoemde prijzen

Losse maaltijden

Wilt u geen gebruik maken van onze arrangementen kies dan voor losse maaltijden. De prijslijst maaltijdservice aan de linkerkant op deze pagina geeft een indruk invulling van een betaalbare invulling. Denk aan een brunch, barbecue, buffet of snacks. Download de prijslijst in het linker menu. Alle prijzen zijn per persoon en inclusief BTW, kinderen tot en met 2 jaar gratis.

Bekijk het promotiefilmpje om te zien wat u van ons kunt verwachten!

Drankarrangement

Voor de drankvoorziening in uw groepsaccommodatie bieden we u een vergelijkbare service aan. Met het drankarrangement grijpt u nooit naast een koud drankje als u dorst hebt of wilt genieten van een lekker pilsje, glaasje wijn of borreltje. U betaalt alleen voor de flesjes die u opengemaakt hebt of de fust die wij voor u aansluiten in de privé bar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden, arrangementen en bijbehorende prijzen? Neem contact op met de receptie!

Eten in de Herberg

Wilt u als groep graag ‘buiten de deur’ eten op ons landgoed? Van een eenvoudig hapje tot een luxe maaltijd: alles is bespreekbaar. Reserveer van te voren een tafel voor uw gezelschap en maak een keuze uit onze menukaart Eten & Drinken aan de linkerkant op deze pagina.

Meer informatie over prijzen en arrangementen?

Onze medewerkers geven u graag meer tekst en uitleg over de arrangementen voor onze accommodaties, de buffetten waaruit u kunt kiezen en de drankpakketten die u kunt samenstellen. Bel (0497) 59 12 57 om uw wensen samen met ons te bespreken.

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel