Horeca

feesten & vergaderen
  • Proosten op Landgoed de Biestheuvel
  • Champagneboom op Landgoed de Biestheuvel
  • Champagne op Landgoed de Biestheuvel

Champagne boom

Champagneboom

Presenteer uw gasten een heerlijk glas champagne op een ludieke manier. Bubbels worden gedronken tijdens bijzondere gebeurtenissen. Met onze champagneboom wordt elk proost moment er één die bij blijft. Als je de boom ziet staan dan voel je dat het feest is. We zijn op zoek gegaan naar de lekkerste cava, prosecco en champagne en hebben voor ieder budget een mooie bubbel geselecteerd.

Onze champagneboom is een echte blikvanger

De boom is met de hand omgetoverd tot een kunstobject. Met deze unieke uitstraling kunt u er niet omheen. U wilt er ook niet omheen, want heel de boom hangt vol met de lekkerste drankjes. Hij is van echt hout en aan de boom is ruimte voor 46 glazen.

Champagne, Cava of Jus d ‘Orange

In onze champagneboom kunt u natuurlijk Champagne hangen, maar ook Prosecco, Cava of Jus d ‘Orange passen uitstekend. Voor een extra feestelijke twist kunnen de glazen worden voorzien van bijvoorbeeld een framboos of aardbei. Of u nu een bruiloft, jubileum, personeelsfeest, of lustrum aan het vieren bent, de champagneboom is altijd een goed idee. U kunt deze boom reserveren voor uw feest. Benieuwd naar de mogelijkheden op uw evenement? Neem contact met ons op en we vertellen er u alles over.

De prijs is € 50,-  + dit is inclusief 46 champagneglazen, maar exclusief drank.

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel