Horeca

feesten & vergaderen
  • Drive in Show op Landgoed de Biestheuvel
  • Live muziek van een Drive in Show tijdens feestavond op Landgoed de Biestheuvel
  • Drive in Show tijdens bedrijfsfeest op Landgoed de Biestheuvel

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.
Kijk hier voor onze vacatures

DJ

Een DJ voor een onvergetelijk feest

Wilt u een echt dansfeest organiseren? Wij zorgen voor de juiste DJ achter de knoppen die past bij uw wensen en uw gezelschap. Alle genres variërend van House, Rock, Nederlandstalig, tot aan top 40 muziek, alles is mogelijk! Dit alles wordt continu afgestemd op het publiek. De DJ heeft een zeer brede keuze uit vele hits, daarom bent u voor elk personeelsfeest, elke bruiloft of iedere andere happening aan het juiste adres.

Een standaard DJ booth met lampen biedt al een mooie sfeer, maar wilt u nog wat extra, dan is de DJ aan te vullen met karaoke, of een extra lichtshow. Heeft u specifieke wensen, zoals bijvoorbeeld een LED dansvloer, dan maken we graag een voorstel op maat.

Wij zorgen voor een fantastische sfeer tijdens een avondvullend programma.

Bekijk onderstaand promotiefilmpje voor een korte sfeerimpressie

De show wordt in veel gevallen gecombineerd met een lichtshow. Deze kan variëren van een paar spots tot een complete show met diverse lichteffecten. De lichtshow geeft een extra sfeer aan de ruimte.

Reserveer nu uw DJ bij Landgoed de Biestheuvel ! U kunt ook meteen contact met ons opnemen via telefoonnummer 0497-59.12.57.

Entertainment feestavond

Wij hebben al vele feesten onvergetelijk gemaakt met origineel entertainment. We hebben een groot aanbod en werken samen met entertainers die net als wij het verschil willen maken voor de klant. We adviseren je graag over leuke opties voor jullie feestprogramma op basis van wensen en budget. Hier vind je diverse entertainment ideeën. Kun je niet kiezen of vinden wat je zoekt? Bel ons dan op 0497-59.12.57. voor vrijblijvend advies of neem contact op de mail

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel