Horeca

feesten & vergaderen
  • OFYR barbecue bij Landgoed de Biestheuvel
  • OFYR barbecue bij Landgoed de Biestheuvel
  • OFYR barbecue bij Landgoed de Biestheuvel

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.
Kijk hier voor onze vacatures

OFYR

Buiten koken met de OFYR

OFYR is hét nieuwe buiten koken en wij zijn er ontzettend van gecharmeerd. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die je gebruikt als een soort teppanyaki. Net als een traditioneel kampvuur brengt de OFYR barbecue mensen samen. Dankzij de grote ronde plaat kan met één OFYR voor tot wel 50 personen gekookt worden. De hout gestookte vuurschaal geeft binnen een straal van ruim vier meter een behaaglijke warmte af, waardoor zowel ‘s-zomers als ’s winters buiten gekookt en gegeten kan worden. De vele vlammen maken het koken nóg sfeervoller en zorgt voor nóg meer beleving tijdens de barbecue.

De OFYR ziet er prachtig uit én is een bijzondere & sfeervolle manier om te koken in het bijzijn van je gasten. Bijvoorbeeld op het terras of tijdens uw evenement.

In de winter

Bij een traditionele vuurkorf verdwijnt de meeste hitte in de lucht. Bij de OFYR wordt de hitte opgeslagen in de plaat en die straalt de warmte vervolgens uit. Dus ook in de herfst en winter kun je gezellig rond de barbecue staan. Voor het gebruik van de OFYR hanteren we een toeslag van € 65,-. De OFYR is niet los te huur.

Entertainment feestavond

Wij hebben al vele feesten onvergetelijk gemaakt met origineel entertainment. We hebben een groot aanbod en werken samen met entertainers die net als wij het verschil willen maken voor de gasten. We adviseren je graag over leuke opties voor jullie feestprogramma op basis van wensen en budget. Hier vind je diverse entertainment ideeën. Kun je niet kiezen of vinden wat je zoekt? Bel ons dan op 0497-591257 voor vrijblijvend advies of neem per mail contact op.

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel