Horeca

feesten & vergaderen
 • Bonbons maken bij Landgoed de Biestheuvel
 • Workshop schapen drijven bij Landgoed de Biestheuvel
 • Workshop drummen bij Landgoed de Biestheuvel

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.

MEER INFO & PRIJZEN

Vind snel een geschikte accommodatie voor uw familie, (vrienden)groep of vereniging

NU ZOEKEN
Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

Workshops

Alles onder één dak

  Bedrijfsfeesten

 • Meerdere zalen
 • Eigen keuen
 • 40 Outdoor activiteiten

  Vrijgezellenfeesten

 • Groepsaccommodaties
 • Beleving
 • Programma op maat

  Familie uitjes

 • Rolstoelvriendelijk
 • Landelijk gelegen
 • Flexibel personeel

Een workshop betekent dat je in een relatief korte periode iets leert.

Het is heel interactief en dus ideaal om elkaar op een andere manier te leren kennen. Heb je een vrijgezellenfeest, dan is het meedoen aan een van deze workshops ontzettend gezellig en vooral hilarisch!

Kijk hier voor meer informatie over feesten en vergaderen tijdens corona en de COVID-19 protocollen van Landgoed de Biestheuvel. 

Hieronder vindt u een overzicht van enkele van onze workshops. Workshops kunnen gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner, buffet of barbeque.

Workshops

Workshop saturday night fever
Wie kent hem niet: de klassieker Saturday Night Fever. Tijdens deze workshop herleef je deze fantastische ‘Saturday Night Fever’ tijd. Je leert de danspassen die deze sfeer zo uniek maakt. Travolta besteedde veel tijd aan het instuderen van de danspasjes, tijdens deze workshop word je in een uur omgetoverd tot een echte John Travolta op de dansvloer.
Workshop schilderen
In groepsverband schildert u verrassende kunstwerken. Alle creatieve uitspattingen bij elkaar worden samengevoegd tot een compleet nieuw schilderwerk of u kunt er ook voor kiezen om iedereen een eigen kunstwerk te laten maken waardoor ze een leuke aandenken hebben aan deze dag.
Workshop cooking adventure
Als de weergoden het toelaten kan dit in de openlucht, anders creëren onze Tipi-tenten een bijzondere sfeer. Samen bereidt u verschillende gerechten d.m.v. uiteenlopende technieken. Na het eten is het heerlijk vertoeven rondom het kampvuur.
Workshop drummen
Vraagt u zich af hoe het met uw groep gesteld is met samenwerking en onderling contact? Dan kunt u, middels een spectaculaire slagwerkworkshop, de samenwerking op een leuke en muzikale manier toetsen.
Workshop Bachata dansen
Samen met je danspartner beweeg je los van elkaar met alleen de handen aan elkaar vast. Leiden en laten leiden. Sturen en volgen. Met de Bachata workshop leert u met de hopen te bewegen en ingaan op het ritme van je danspartner.
Workshop bonbons maken
Laat uzelf verwennen door uw eigen lekkere bonbons te maken naar uw wens, u mag ze natuurlijk ook zelf op eten.
Workshop schapen drijven
Wanneer u op zoek bent naar de perfecte teambuilding-workshop voor een bedrijfsuitje, familie-uitje of vrijgezellenuitje dan is schapen drijven wat voor u.
Workshop elkaars hoofd boetseren
Een super leuke workshop waarbij veel gelachen gaat worden, voor zowel mannen als vrouwen een absolute topper. Deze workshop blijkt een uiterst relaxte vorm om op een andere wijze met elkaar te communiceren en daardoor elkaar beter te leren kennen. Een beproefde en super leuke manier om een goed, mooi en gelijkend hoofd te boetseren.
Workshop glasblazen
Er zijn natuurlijk super veel workshops en activiteiten te vinden, maar deze is wel heel speciaal! Een Workshop glasblazen is geschikt voor jong en oud, van 8 tot 80+. Met wat voor mensen u komt, collega’s, familie, vrienden, het maakt eigenlijk niet uit. Een workshop glasblazen geeft u de unieke gelegenheid om met glas kennis te maken en tegelijkertijd elkaar eens op een heel andere manier te leren kennen terwijl u creatief bezig bent.

Ook is het mogelijk om op aanvraag nog eventuele overige workshop voor u te organiseren.

Reserveer nu uw workshop bij Landgoed de Biestheuvel ! U kunt ook meteen contact met ons opnemen via telefoonnummer 0497-59.12.57.

 

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
 • Praxis klant bij Biestheuvel
 • Klant van Biestheuvel Politie
 • Klant brandweer Biestheuvel