Horeca

feesten & vergaderen
  • Bruidsfeest bij Landgoed de Biestheuvel
  • Borrel bij Landgoed de Biestheuvel
  • Hapjes bij Landgoed de Biestheuvel

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.
Kijk hier voor onze vacatures

Eten & Drinken

Eten & drinken tijdens feesten, partijen en zakelijke bijeenkomsten

Een hapje en een drankje maken uw familiefeest, bedrijfsfeest, vrijgezellendag of huwelijksfeest helemaal compleet. Dat geldt ook voor een vergadering, netwerkborrel of training. De keukenbrigade van Landgoed de Biestheuvel verzorgt feesten en zakelijke bijeenkomsten in de regio Eindhoven geheel volgens uw wensen. Voor elk budget schotelen we u een uitgebreide menukaart met mogelijkheden voor. Van een zoete traktatie bij de koffie tot een heerlijke lunch met soep en broodjes. En van een eenvoudig borrelgarnituur als tussendoortje tot een walking diner of 3-gangendiner. Loopt het water u al in de mond? Neem dan voorproefje van de mogelijkheden en bekijk de linksboven de PDF prijslijst Eten & Drinken.

Speciale (dieet)wensen

Gastvrijheid houdt ook in dat uw lunch, tussendoortje of diner in de smaak dient te vallen. We vinden het belangrijk dat u met een voldaan gevoel huiswaarts keert. Hebt u speciale dieetwensen, zoals bijvoorbeeld een glutenvrij dieet? Maak uw wensen van te voren kenbaar, dan kunnen we er rekening mee houden. Verder gaat onze service verder dan de gebruikelijke gerechten die op een menukaart staan. Speciale aandacht vragen we voor onze buffetten met Brabantse streekgerechten, het buffet de verwennerij en de stamppotbuffetten (tussen 1 oktober en 1 april). Ook als u binnen of buiten wilt barbecueën, hebt u de keuze uit verschillende barbecues, inclusief BBQ’s met halal vlees en vegetarische lekkernijen.

Bekijk het promotiefilmpje om te zien wat u van ons kunt verwachten!

Heeft u een allergie? Meld het ons, we adviseren u graag.

Warme en koude dranken

Vergaderen, werken en feestvieren maken dorstig. Om uw dorst te lessen of om het glas te heffen, bieden we een ruime keuze in warme en koude drankjes. Van een eenvoudig kopje koffie of thee tot een Irish coffee en van frisdrank uit een flesje tot een Belgisch Biertje of gedestilleerd. U kunt de drankjes per consumptie afrekenen of u koopt de drank af gedurende de tijd dat u op Landgoed de Biestheuvel verblijft. Als u de drank afkoopt, dan kunnen uw gasten onbeperkt kiezen uit ons gehele assortiment. Bekijk de verschillende mogelijkheden in de PDF Eten & Drinken in het linker menu.

Meer informatie over prijzen en arrangementen?

Onze menukaarten geven slechts een indicatie van de mogelijkheden bij Landgoed de Biestheuvel. Onze medewerkers geven u graag meer tekst en uitleg over de verschillende arrangementen en buffetten voor eten en drinken. Bel (0497) 59 12 57 om uw (dieet)wensen samen met ons te bespreken.

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel