Horeca

feesten & vergaderen
  • Prijzen feesten op Landgoed de Biestheuvel
  • Prijzen feesten op Landgoed de Biestheuvel
  • Prijzen feesten op Landgoed de Biestheuvel

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.
Kijk hier voor onze vacatures

Prijzen

Prijzen feesten, partijen en zakelijke bijeenkomsten

Zoekt u een sfeervolle vergaderlocatie in het groen van de Brabantse Kempen? Organiseert u op korte termijn een familie- of bedrijfsfeest en omarmt u daarbij graag een feestlocatie die van wanten weet? Of geeft u binnenkort het Ja-woord en wilt u uw bruiloftsfeest vieren op een echt landgoed? We hebben goed nieuws voor u. Landgoed de Biestheuvel is van alle markten thuis om uw vergadering, bedrijfsfeest, meerdaagse training of bruiloftsfeest tot een succes te maken. In het linker menu vindt u onder ‘meer info (PDF downloads)’ meer informatie over de prijzen voor feesten.

Bekijk onderstaand promotiefilmpje en ontdek wat Landgoed de Biestheuvel u te bieden heeft!

Feesten met én zonder entertainment

Van een intiem feestje voor een kleine groep mensen tot een uitbundig feest waarbij het dak eraf gaat: Landgoed de Biestheuvel beschikt over zalen en groepsaccommodaties voor verschillende groepsgroottes, we regelen de maaltijdservice en eventueel het entertainment tot in de puntjes. En we stellen desgewenst een totaalprogramma samen met avontuurlijke outdoor-activiteiten of inspirerende workshops. Bent u nieuwsgierig naar de prijzen die we hanteren voor familie- of bedrijfsfeesten? Download dan in het linker menu de prijslijst Eten & Drinken. En wilt u graag dat we tijdens uw feest het entertainment verzorgen. Van dinershows tot deejays en van tafelgoochelaars tot themafeesten. We bieden u diverse mogelijkheden om klein en groot te vermaken. Interesse? Bekijk de prijslijst entertainment linksboven op deze pagina.

 

Eendaagse of meerdaagse vergaderarrangementen

Landgoed de Biestheuvel heeft vergaderarrangementen voor dagdelen, een hele dag, een hele dag met overnachting of meerdere dagen met overnachting. Deze laatste vergaderarrangementen zijn ideaal voor een meerdaagse training vanaf minimaal 10 personen. Als u kiest voor Het Voorhuis en/of Het Achterhuis bevindt de vergaderzaal – voorzien van alle faciliteiten – zich in de groepsaccommodatie. In uw vergaderzaal zijn frisdrank en vruchtensap aanwezig. U betaalt per consumptie of u koopt de drank af voor een vast bedrag per persoon. Al de arrangementen met overnachting zijn inclusief badhanddoeken, shampoo en opgemaakte bedden bij aankomst.

 

Bruiloftarrangementen

Als bruidspaar kunt u niet alleen een onvergetelijk feest organiseren in één van onze 4 feestzalen. Het landgoed biedt vele mooie plekjes voor een prachtige bruidsreportage. Deze combinatie maakt van Landgoed de Biestheuvel een unieke trouwlocatie in de regio Eindhoven – Tilburg. Natuurlijk is elk bruidspaar uniek in zijn wensen. Ter inspiratie geven we u in de Prijslijst Bruiloften een voorbeeldarrangement. Vanzelfsprekend zijn de mogelijkheden legio. Graag bespreken we die na een rondleiding of tijdens een persoonlijk gesprek.

 

Meer informatie over prijzen feesten en arrangementen?

Onze medewerkers geven u graag meer tekst en uitleg over Landgoed de Biestheuvel als vergaderlocatie of feestlocatie, de diverse arrangementen en de bijbehorende prijzen. Bel (0497) 59 12 57 om uw wensen samen met ons te bespreken en uw programma af te stemmen op de gelegenheid en het gezelschap.

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel