Verblijf

groepsaccommodaties
  • Heerlijke broodjes bij Landgoed de Biestheuvel
  • Borrel met de collega's op Landgoed de Biestheuvel
  • Winter BBQ op Landgoed de Biestheuvel

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.
Kijk hier voor onze vacatures

Eten & Drinken

Maaltijdservice in uw accommodatie

Alle groepsaccommodaties beschikken over een goed geoutilleerde keuken, zodat u zelf voor grote groepen kunt koken. Gaat u niet zelf met potten en pannen aan de slag, dan is onze maaltijdservice een goed alternatief. Als u kiest voor deze service, dan bereidt onze keukenbrigade 3 keer per dag een maaltijd voor u.

Maaltijdservice uit eigen keuken, zó bespaart u geld

Onder het motto van ‘gemak dient de mens’ kunt u gebruikmaken van onze maaltijdservice uit eigen keuken. Deze service is op basis van zelfwerkzaamheid in de groepsaccommodatie waarin u verblijft. Bij maaltijdservice staat zelfvoorziening centraal: u dekt dus zelf de tafel in uw groepsaccommodatie. U bent zelf verantwoordelijk voor de afwas. In de accommodaties staan afwasmachines en gratis vaatwas tabletten. Hierdoor houden we de maaltijden betaalbaar voor een zeer lage, vaste prijs.

Heeft u een allergie? Meld het ons, we adviseren u graag. 

Logies ontbijt – Half pension – Vol pension

Om uw gezelschap 100 procent te ontzorgen, kunt u gebruikmaken van onze maaltijdservice. Dat is lekker én gemakkelijk.  Afhankelijk van het gekozen arrangement geniet u elke dag van een ontbijt, lunch en 3-gangendiner. Hebben uw gasten speciale dieetwensen? Geen zorgen. Onze keukenbrigade is erop voorbereid. Overdag kunt u onbeperkt genieten van een kopje koffie en/of thee.  Onder het kopje ‘meer info (PDF Downloads)’ vindt u alle mogelijkheden met betrekking tot onze maaltijdservice.  

Losse maaltijden, of maaltijdservice op maat

Wilt u geen gebruik maken van onze arrangementen kies dan voor losse maaltijden. Zo stelt u zelf uw eigen maaltijden zelf. Kook bijvoorbeeld een dag zelf en reserveer een andere dag een barbecue of buffet. Voor de losse maaltijden kunt u denken aan een brunch, barbecue, buffet of wellicht wat snacks. Via de prijslijst in het menu vindt u onze mogelijkheden! Alle prijzen zijn per persoon en inclusief BTW, kinderen tot en met 2 jaar gratis. Heeft u speciale wensen? Wij denken graag met u mee voor een maaltijdservice op maat!

Bekijk het promotiefilmpje om te zien wat u van ons kunt verwachten!

Drankarrangement

Voor de drankvoorziening in uw groepsaccommodatie bieden we u een vergelijkbare service aan. Met het drankarrangement grijpt u nooit naast een koud drankje als u dorst hebt of wilt genieten van een lekker pilsje, glaasje wijn of borreltje. U betaalt alleen voor de flesjes die u opengemaakt hebt of per fust die wij voor u aansluiten in de privé bar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden, arrangementen en bijbehorende prijzen? Neem contact op met de receptie!

Eten in de Herberg

Wilt u als groep graag ‘buiten de deur’ eten op ons landgoed? Van een eenvoudig hapje tot een luxe maaltijd: alles is bespreekbaar. Reserveer van te voren een tafel voor uw gezelschap en maak een keuze uit onze menukaart Eten & Drinken op deze pagina.

Meer informatie over prijzen en arrangementen?

Onze medewerkers geven u graag meer tekst en uitleg over de arrangementen voor onze accommodaties, de buffetten waaruit u kunt kiezen en de drankpakketten die u kunt samenstellen. Bel (0497) 59 12 57 om uw wensen samen met ons te bespreken.

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel