• Activiteiten op Landgoed de Biestheuvel
 • Vergaderen bij Landgoed de Biestheuvel

Corona versoepelingen vanaf 26 juni 2021

25 juni 2021

Corona versoepelingen vanaf 26 juni 2021|

Vanaf aanstaande zaterdag 26 juni slaan we weer een nieuwe weg in met betrekking tot de Corona versoepelingen. Er worden meer beperkingen opgeheven en de mogelijkheden voor groepen worden ook steeds groter. Maar wat houdt dit nu in voor reservering op ons landgoed?

Allereerst kunnen we u melden dat een mondkapje bij ons niet meer verplicht is. Vindt u het fijn om het mondkapje alsnog te dragen, dan mag dit uiteraard! Verder zijn alle groepen weer van harte welkom en er is geen maximale groepsgrootte meer van toepassing. Hieronder leest u per onderdeel concreet nog even de huidige regels.

Outdoor activiteiten

Onze Outdoor activiteiten vallen onder de sport regels. Dit houdt in dat met de huidige Corona versoepelingen er gesport mag worden in groepen van alle leeftijden. Mocht het niet lukken de 1,5m afstand te bewaren, dan is het tijdens de activiteit toegestaan om binnen de 1,5m van elkaar te bewegen. Voor en na de activiteit dient u zicht wel weer aan de afstandsregel te houden. Voor veel activiteiten is het ook mogelijk om gewoon de 1,5m afstand aan te houden. Bent u nog wat voorzichtiger, dan is dit dus ook geen enkel probleem.

Horeca reserveringen

Heeft u een reservering op ons terras, dan ontvangen we u met alle plezier! Op het terras staan onze tafels en stoelen zo ingedeeld dat de 1,5m afstand in acht gehouden kan worden. U mag hier gezellig plaatsnemen en u hoeft geen bewijs van inenting te laten zien.

Vergaderingen, bijeenkomsten en feesten

Heeft u binnenkort bij ons een vergadering, bijeenkomst of een feest georganiseerd, dan verandert er vanaf zaterdag veel. Met de nieuwe Corona versoepelingen is het niet meer nodig een mondkapje binnen te dragen en mag in sommige gevallen ook de 1,5m worden opgeheven. Is het voor uw bijeenkomst of feest mogelijk de 1,5m afstand aan te houden, dan bent u welkom zonder test of bewijs van inenting. De gasten hebben dan een vaste zitplaats voor de gehele periode.

Is het voor uw bijeenkomst of feest niet mogelijk om de 1,5m afstand aan te houden, dan zullen wij alle gasten vragen om een bewijs van inenting te laten zien, of een negatieve test. Een bewijs is alleen geldig via de CoronaCheck-app, of een geprinte QR code. Hieronder vindt u een handleiding hoe u aan de QR code komt en hoe u de CoronaCheck-app gebruikt. Voordeel van dit bewijs is dat iedereen in de groep zich vrij in de ruimte mag bewegen en dus ook mag dansen!

Accommodatie reserveringen

Heeft u een reservering in een accommodatie op onze locatie, dan heten we u ook weer van harte welkom. In alle accommodaties is het mogelijk de 1,5m afstand aan te houden. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om u zich hier ook aan te houden. U bent dus niet verplicht om aan ons een bewijs van inenting te tonen, of een negatieve test. Met de nieuwe Corona versoepelingen vanaf aanstaande zaterdag 26 juni zijn dus alle groepen bij ons weer van harte welkom in alle accommodaties.

CoronaCheck-app

Is voor uw bijeenkomst de 1,5m afstand niet aan te houden, dan verzoeken wij alle gasten van uw groep een bewijs van inenting te tonen, ofwel een negatief testbewijs. Dit kan via onderstaande stappen:

 1. Plan een afspraak voor een Coronatest via www.testenvoortoegang.nl. Let op! Deze test mag maximaal 40 uur oud zijn bij aankomst op onze locatie.
 2. Wanneer u de uitslag heeft ontvangen kunt u een digitaal toegangsbewijs downloaden. Download de CoronaCheck-app en vul de ophaalcode in. Deze ophaalcode staat bij de testuitslag beschreven. De app maakt nu een QR code aan.
  1. Bent u al volledig gevaccineerd? Dan hoeft u niet te testen, maar u kunt via de app het bewijs van volledige vaccinatie aanvragen. Controleer dit op tijd, zodat u eventueel nog tijd heeft om een test in te plannen.

Heeft u geen app, dan kunt u via https://coronacheck.nl/nl/ een papieren bewijs aanvragen en uitprinten.

  1. Heeft u zelf Corona gehad en is dit geregistreerd via bijvoorbeeld een GGD Corona test, dan kunt u ook via de app een bewijs aanvragen. Controleer dit op tijd, zodat u eventueel nog tijd heeft om een test in te plannen.
 1. Bij bezoek aan Landgoed de Biestheuvel laat u de QR code scannen door een van onze medewerkers. Let op! Uw legitimatiebewijs is hierbij ook benodigd! Is het scherm groen, dan mag u zich op onze locatie vrij bewegen, zonder mondkapje en zonder 1,5m afstand van alle gasten binnen uw eigen groep.

Meer informatie

Heeft u toch vragen over uw verblijf, aarzel dan niet contact op te nemen via 0497-591 257 of mail ons!

 

 

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
 • Praxis klant bij Biestheuvel
 • Klant van Biestheuvel Politie
 • Klant brandweer Biestheuvel