• Fietsvakantie op Landgoed de Biestheuvel
  • Koffie op het terras bij Landgoed de Biestheuvel
  • Kickbike Fat Max op Landgoed de Biestheuvel

Fietsstop

5 januari 2021

Fietsstop

Echte diehard fietsers laten zich niet tegenhouden door temperaturen onder het vriespunt, een buitje regen of de brandende zon. Die stappen op wanneer ze zin hebben in een tochtje, binden de fietsen op de auto om nieuwe plekken te gaan ontdekken en genieten van het buiten zijn en de lichaamsbeweging.

Prachtige omgeving

We wonen in een prachtige omgeving en het maakt niet uit waar je woont, als je dit leest. Of je nu in de prachtige Kempen, de schitterende Veluwe, heerlijk bij het strand, de polder of de heuvels van Limburg woont: Nederland is mooi. Dat hebben veel mensen ontdekt het afgelopen jaar. Vakanties naar ver weg werden afgeraden maar je wilde er toch even tussenuit. En dus kreeg de fiets een tweede kans. Een mooi vervoermiddel om per dag een leuke afstand af te leggen, een beetje conditie op te bouwen en op je gemak al het moois dat de omgeving te bieden heeft in je op te nemen.

Fietsstop

In de zomer lukte het nog wel om ergens een pauze te nemen, een broodje te bestellen en even rustig op een terras op adem te komen. Op steeds meer plekken is de mogelijkheid om de elektrische fiets op te laden zodat je met een gerust hart na de koffie weer door kunt. Zo’n fietsstop is echt even nodig want een fietszadel is prima maar soms wil je er gewoon even af. Je hoeft in ons land nooit ver te fietsen om bij een leuk cafeetje, een gezellige brasserie, een sjiek restaurant of een ijscoboer uit te komen. Een mooi moment om de fietstocht even te onderbreken en in alle rust te genieten van een kop koffie of iets anders.

Zorgeloos op weg

Omdat Nederland zo ontzettend veel fietsen heeft, zijn er ook voldoende fietsenwinkels waar je terecht kunt met je lekke band of haperende accu. Niets zo vervelend als niet verder kunnen fietsen omdat de velg de weg raakt of je veel inspanning moet leveren terwijl je gerekend had op een zorgeloos ritje. Een fietsstop kun je op meerdere manieren benutten en geloof het maar, in de buurt van elke fietsenzaak is een cafeetje, brasserie of restaurant waar je even kunt wachten tot je band weer op spanning is. Kun jij weer lekker verder om nieuwe indrukken op te doen en Nederland nog beter te leren kennen.

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel