Landgoed de Biestheuvel wint Gouden Zoover Award

22 januari 2020

Gouden Zoover Award voor Landgoed de Biestheuvel

 

Utrecht – Tijdens de vakantiebeurs in Utrecht is de Gouden Zoover Award in de categorie Vakantiehuizen uitgereikt aan Landgoed de Biestheuvel uit Hoogeloon.

 

Gedurende het hele jaar 2019 zijn er reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie.

 

Landgoed de Biestheuvel behoort al 3 jaar op rij tot de beste accommodaties van het land.

 

De consument beoordeelde Landgoed de Biestheuvel met een waarderingscijfer 9,3.

“We zijn ontzettend blij met deze hoge waardering van onze gasten. We werken elke dag ontzettend hard om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met een Gouden Zoover Award, aldus Arjan Verhagen.”

 

Gouden en Zilveren Awards

 

De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties die tussen een 8 en 9 scoren, krijgen een Zoover Award Zilver.

 

Over de Zoover Awards

 

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2019 werden meegenomen

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel