• Bruiloftceremonie Landgoed de Biestheuvel
  • Bruiloftfeest Landgoed de Biestheuvel
  • Huwelijk ceremonie Landgoed de Biestheuvel

Love is in the air

12 januari 2021

Love is in the air

Dat wordt natuurlijk de mooiste dag van je leven! Hoe romantisch om na een heftig jaar, want zo mogen we 2020 toch wel noemen, ten huwelijk gevraagd te worden. Die zag je even niet aankomen maar natuurlijk zei je volmondig ja. Nu kunnen de voorbereidingen van start gaan. En met een beetje geluk wordt 2021 het jaar van de liefde en het geluk.

De liefde

Het afgelopen jaar was niet het beste jaar van deze eeuw. En dan drukken we het nog netjes uit. We konden niet echt op pad, uitgaan was er niet bij en vakanties vielen in het water. En toch waren er lichtpuntjes want doordat we zoveel thuis moesten blijven, leerden we weer waar het echt om draait in het leven: de liefde en de verbondenheid met elkaar. Of dat nu met onze ouders, broers/zussen en vriend(in)en was: we kwamen een stuk dichter tot elkaar. Het is niet zo vreemd dus dat er nogal wat geknield werd rond Kerst en Oud en Nieuw. Een huwelijksaanzoek om te bekrachtigen dat wede liefde voor altijd willen laten duren.

De accommodatie

De geplande huwelijken van 2020 zijn veelal uitgesteld, met de verwachting dat die in 2021 ingehaald zullen worden. Dat legt een bepaalde druk op de accommodaties waar getrouwd en gefeest kan worden. Er zitten veel weken in een jaar maar toch is het zaak om nu actie te ondernemen. Als eenmaal de locatie is vastgelegd, komt de rest vanzelf. Of bijna vanzelf want natuurlijk moet je overal over nadenken: een jurk en een pak, een trouwambtenaar, het aantal gasten, de bloemen, de fotograaf en het eten. Maar het allerbelangrijkste: de datum. Trouw je op een vrijdag in het voorjaar of kies je voor een mooie dag in de herfst? Of is er een datum die altijd al speciaal voor jullie was? Leg zo snel mogelijk de zakelijke dingen vast en ga dan lekker aan de slag met de invulling van de dag.

Persoonlijke wensen

Tegenwoordig kun je een huwelijk invullen op de manier die het best bij jullie past. De tijd van gemeentehuis, kerk, koffie, diner, receptie en feestavond is een beetje passé, al is het natuurlijk prima als je daarvoor kiest. Tegenwoordig is een bruiloft een stuk minder formeel dan vroeger. Gewoon gezellig samenzijn, zonder verplichtingen maar mét de mensen waar je om geeft. Al eens gedacht aan iemand die een persoonlijk lied voor je schrijft? Dat maakt een ceremonie pas echt speciaal. Natuurlijk zijn er tal van manieren om de dag naar je persoonlijke wensen aan te kleden. Praat er eens over met de medewerkers van de locatie die je hebt gekozen; zij kunnen je op heel veel manieren informeren en beschikken vaak over een netwerk van instanties en personen die jullie huwelijk extra persoonlijk en speciaal kunnen maken.

Genieten

Waar je ook voor kiest: geniet van de voorbereidingen, overleg goed met elkaar en maak verstandige en romantische keuzes. Trouwen doe je – in principe – maar één keer dus geniet ervan, leef er naartoe en maak er de mooiste dag van die je je kunt voorstellen.

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel