trouwen

16 januari 2020

Serieus, je dacht dat een bruiloft plannen bij zou dragen aan de rozengeur en maneschijn. Well, think again!

Natuurlijk is het leuk om trouwplannen te maken maar je had vooraf geen idee dat er zóveel kwam kijken bij een trouwerij. Daar kun je wel wat hulp bij gebruiken.

Trouwen |Het aanzoek

O, wat was het romantisch, hij die in het volle restaurant op zijn knieën ging; het was álles wat je er ooit van gedroomd had. Hij zei de juiste woorden en natuurlijk hoefde je geen seconde na te denken over je antwoord. Dit is de man met wie je de rest van je leven door wilt brengen; met hém ga je een gezin vormen en de toekomst lacht jullie toe. Je hebt nog nooit zoveel van hem gehouden. Alleen jammer dat hij de bruiloft klein wil houden. Die praat je nog wel om!

De accommodatie
Oké, wat moet er als eerst geregeld worden? Ja, natuurlijk, de datum; het is belangrijk dat jullie allebei kunnen. Als tweede staat de locatie op de agenda. Een kasteeltje, het gemeentehuis, een mooi landgoed, of gewoon lekker privé in de achtertuin? Tegenwoordig mag het bijna allemaal dus valt er wat te kiezen. Samen ga je op pad om locaties te bekijken. Veel komt in aanmerking en veel valt af. Eerst maar eens even praten over het aantal gasten, anders zit je straks met twintig personen in een balzaal of met honderdvijftig gasten in een serre. Het kiezen is lastig en ineens weet je ‘t! Een weddingplanner, dat is de oplossing. Zij (of hij) heeft een berg ervaring en weet precies waar je aan moet denken.

Beslissingen nemen
Het wordt nu al eenvoudiger, na elke bijeenkomst met de weddingplanner kunnen zaken afgestreept worden. Met je moeder ben je naar de bruidsmodezaak geweest en je koos de allermooiste jurk. Met kant, een sleepje en natuurlijk een sluier; dat wordt fantastisch. Het duurt ook maar acht maanden voordat de jurk klaar is, gelukkig was je op tijd. Moeder moet mee om het pak te gaan kopen voor de aanstaande bruidegom want dat is de kans het grootst dat het bij elkaar past.  De bloemen, de aankleding van de locatie, het verhaal voor de trouwambtenaar en natuurlijk het eten….

Ja zeggen
Time flies when you’re having fun en zo komt de trouwdatum steeds sneller dichterbij. Je leeft ernaar toe, hebt ervoor gespaard, de uitnodigingen zijn verstuurd en iedereen heeft er zin in. Nog even en je staat de hele dag in het middelpunt. Omdat jullie alles goed geregeld hebben, rest nog maar één ding: vol overtuiging ‘ja’ zeggen tegen elkaar en dat is het enige waar je in al die maanden voorbereiding niet over getwijfeld hebt.

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel