Oldtimertocht

Oldtimertocht

De één heeft een auto om droog van A naar B te komen, een ander heeft een auto voor de liefhebberij. Dat geld zeker voor eigenaren van oldtimers die op hun vrije dagen door de omgeving toeren om te genieten van de natuur en van de ontmoeting met elkaar. Op regelmatige basis worden in het land evenementen en toertochten georganiseerd.

Een van de mooiste stukjes Nederland

De Kempen is één van de mooiste stukjes Nederland en beschikt over een uitgebreid wegennetwerk. Zonder een snelweg te hoeven zien, kan úren gereden worden over landweggetjes, door pittoreske dorpjes met gezellige terrassen en overweldigend mooie natuurgebieden. De gemoedelijkheid en vriendelijkheid van de Kempenaren komt overal in terug. En wilt u een internationale tocht organiseren? Binnen een half uur rijdt u in de Belgische Kempen met alle voordelen die dat met zich meebrengt (we noemen het Trappistenbier, de Vlaamse frieten maar zéker ook de prachtige natuur).

Oldtimertochten, oldtimers & klassieke auto’s

Het is een goed idee om uw oldtimertocht in een bepaald thema te gieten: bezoek de vele molens die onze Kempen rijk is, bezichtig onderweg de kerken in verschillende bouwstijlen, ontdek de bossen en heidegebieden, de vennen of de vele prachtige plekken die de Kempen te bieden heeft.

Het doel van een oldtimertocht is nooit om als eerste op de finishplaats aan te komen; het doel is om gezien te worden en contact te maken met andere liefhebbers. Het gaat niet om de kilometers maar om de omgeving. Met liefde onderhoudt u uw auto en met trots rijdt u rond tijdens een toertocht. Bij Landgoed De Biestheuvel is het altijd gezellig druk en er is meer dan voldoende gelegenheid om uw oldtimer te parkeren. Een kijkje bij elkaars auto is zo genomen. Gegarandeerd levert het mooie ontmoetingen en leuke gesprekken op.

Gezellige ontmoetingsplek oldtimers

Het leuke van een oldtimertocht is om onderweg een aantal  opdrachten in te bouwen, zo blijven de deelnemers alert en scherp gefocust op de omgeving. Leuk om u als organisatie te verdiepen in de omgeving waarin de tocht verreden gaat worden. Het internet biedt hiervoor natuurlijk uitkomst. Via de site van Landgoed de Biestheuvel wordt u geïnspireerd om de omgeving alvast nader te ontdekken en daar komen vast verrassende vragen en opdrachten uit voort.

Bij Landgoed De Biestheuvel is ruime gelegenheid om elkaar te treffen. We beschikken over meer dan voldoende parkeergelegenheid om alle oldtimers te stallen en dat maakt van het Landgoed een ideale tussenstop, start- of finishplek. Ons terras is groot en we kunnen onze gasten voorzien van catering. Of het nu gaat om gebak bij de koffie, een uitgebreide lunch of een afsluitend diner; in overleg is alles mogelijk. Had u al gedacht aan een gezellige picknick, ergens onderweg? Ook dan kan Landgoed De Biestheuvel van dienst zijn. Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel