Outdoor

outdoor & workshops
  • Survival op Landgoed de Biestheuvel
  • Proosten tijdens bedrijfsuitje op Landgoed de Biestheuvel
  • Oversteek op Landgoed de Biestheuvel

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.
Kijk hier voor onze vacatures

Prijzen

Prijzen outdoor-activiteiten en creatieve workshops

Is uw vriendenclub op zoek naar een aantrekkelijk programma voor een onvergetelijke, laatste dag als vrijgezel? Wilt u met heel de familie de gouden bruiloft van opa en oma op passende wijze vieren? Zoekt u voor uw team of afdeling een avontuurlijke of creatieve invulling van een teambuildingssessie? Of wilt u de bewoners van uw zorginstelling de dag van hun leven laten beleven? Landgoed de Biestheuvel heeft een groot aanbod van outdooractiviteiten en creatieve workshops voor u in petto. Ideaal als u uw feest of activiteit in de regio Eindhoven – Tilburg viert. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en bijbehorende prijzen? Bekijk de activiteiten prijslijst.

Nieuwsgierig naar wat Landgoed de Biestheuvel te bieden heeft? Bekijk het promotiefilmpje.

Maaltijdservice uit eigen keuken, om van te watertanden

Inspanning en creativiteit gaan bij Landgoed de Biestheuvel hand in hand met ontspanning. Als u uw spierkracht, uithoudingsvermogen, fantasie of verbeeldingskracht op de proef stelt, is het gezellig om weer op adem te komen met een hapje en een drankje. Sowieso mag een gezonde of culinaire maaltijd niet ontbreken tijdens uw vrijgezellendag, teambuildingssessie, bedrijfsuitje of familiefeest. En natuurlijk hoort het erbij om het glas te heffen op de winnaar, het feestvarken of de aanstaande bruid of bruidegom. Van een eenvoudig tussendoortje tot diverse barbecues en buffetten en van uitgebreide lunch tot 3-gangenmenu: onze keukenbrigade levert graag een bijdrage aan een geslaagde dag of avond. Al vast een voorproefje nemen? Bekijk het PDF bestand van Eten & Drinken.

Bekijk onderstaande video om een impressie te krijgen van onze maaltijdservice.

Meer informatie over prijzen en arrangementen?

Lukt het niet om zelf een aantrekkelijk programma of arrangement samen te stellen? Onze medewerkers geven u graag meer tekst en uitleg over de outdoor-activiteiten, de workshops en de bijbehorende prijzen. Bel (0497) 59 12 57 om uw wensen samen met ons te bespreken.

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel