• Kluisroof Landgoed de Biestheuvel
  • Kluisroof Landgoed de Biestheuvel
  • Kluisroof Landgoed de Biestheuvel

Meer info (PDF downloads)

Download informatie

Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven.

Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen.

Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier.
Kijk hier voor onze vacatures

Kluisroof

Kluisroof

Heeft u zich altijd al afgevraagd hoe het zou zijn om eens stiekem een kluis leeg te roven? Grijp dan nu uw kans! Op Landgoed de Biestheuvel staan namelijk een aantal kluizen met een waardevolle inhoud. Uw groep wordt verdeeld over verschillende boevenbendes en deze gaan tijdens kluisroof de strijd met elkaar aan. Door het oplossen van puzzels in de verschillende geschriften zijn de kluizen te kraken, maar let op…! Er kan zomaar politie arriveren en u wilt natuurlijk niet naar de gevangenis.

Kluisroof is een spel vooral gericht op nadenkwerk en er is weinig fysieke inspanning. De activiteit is te reserveren vanaf 20 personen tot circa 120 personen en is geschikt vanaf ongeveer 16 jaar. Kinderen jonger dan 16 jaar mogen uiteraard meespelen, maar het is niet zeker dat zij alle puzzels begrijpen.

Indoor activiteit

Het grootste voordeel van deze activiteit is dat de kluisroof binnen plaatsvindt. Het spel wordt dus altijd binnen gespeeld en is vrij van weersinvloeden. Bent u op zoek naar een leuke winteractiviteit, dan is kluisroof een hele goede optie, maar ook voor een regenachtige herfst kan kluisroof een uitkomst bieden. Natuurlijk hoeft u niet verplicht te wachten op een regenachtige dag! Ook in de zomer kan dit een leuke activiteit zijn, bijvoorbeeld gecombineerd met een barbecue of feestavond. Landgoed de Biestheuvel beschikt over zalen van verschillende groottes, waarbij er altijd een passende ruimte voor uw groep te vinden is. Bent u met een wat kleinere groep, dan is wellicht een kleinere zaal prettiger. Ook meerdere zalen combineren behoort tot de mogelijkheden.

Eten en drinken

Wilt u er een compleet pakket van maken? Dat kan! Tijdens de activiteit kunt u altijd een lekker drankje bestellen bij onze medewerkers, maar wellicht wilt u kluisroof combineren met een heerlijke maaltijd? Ook dat is mogelijk. U start bijvoorbeeld met de lunch en speelt daarna het spel.

Bent u meer op zoek naar een avondvullend programma? Denk dan eens aan planken met heerlijke hapjes op tafel. Zo kunt u tijdens het eten ook gewoon kluizen blijven kraken. Natuurlijk is het ook mogelijk om voor of na de Kluisroof een barbecue te verzorgen, of een heerlijk buffet. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw programma!

Interesse of meer informatie?

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden? Via telefoonnummer (0497) 59 12 57 geven we u graag meer tekst en uitleg, of mail ons. Niet gevonden wat u zocht? Zoek hier naar een andere activiteit.

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel